Agnieszka - ocena (1) Doskonała zupa rybna i pyszny sernik :) Agnieszka Marek - ocena (1) Zupa rybna to jest raj dla podniebienia,a obsługa jest super.. Marek Jotka - ocena (1) Najpierw plusy: oczywiście położenie restauracji, bardzo miłe panie kelnerki,... Jotka
Wspaniała ! (1) Bywaliśmy tam kilka razy na mulach i kawie. Zawsze miło, mule bardzo dobre. W... Marzena Wielkie rozczarowanie (1) Odwiedziliśmy z całą rodziną restaurację w weekend majowy.Obsługa- fatalna-... A MILE ZASKOCZENI!!!! (1) Zarezerowalismy stolik w restauracji Meridian, gdyż chcielismy zjeść obiad w... Danusia i Zbyszek fatalna obsługa (1) Miejsce bardzo urokliwe i z niezastąpionym widokiem, do tego idealne na... ad Super restauracja w super miejscu (2) Gorąco polecam tą restaurację, bardzo szybka miła obsługa, przepiękne... Maciej polecam (1) Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa. Polecam!!! Olga Sopocki żart (1) Całkiem niedawno odwiedziłam serce Sopotu - molo. Ku mojemu zdziwieniu na... Teresa Lorkowska Przede wszystkim doskonałe jedzenie! (1) Polecam głównie ze względu na kuchnie, naprawdę dobrze skomponowane i podane... Adam cudownie ;) (1) Bylismy z Narzeczona nie raz w Meridianie i zawsze jest milo,smacznie i z... Łukasz Zaskoczeni niecodzienną obsługą i urokliwym klimatem miejsca. (1) Z polecenia przyjaciela postanowiłem wraz z żoną i córką odwiedzić to... Andrzej Solorz Wspaniałe miejsce, ale obsługa... (1) Miała być doskonała, romantyczna kolacja. Specjalnie zapłaciliśmy kolejny... Gość  MIEJSCE WARTE POLECENIA (2) O wspaniałych widokach chyba nikogo przekonywać nie trzeba... Wspaniałe... Agata super lokal (1) bardzo fajna restauracja która dobrze wpisała się w krajobraz Sopotu ........ tg108@wp.pl