dobra rehabilitacja (1) Korzystałem z zabiegów w Merkury. Zgłosiłem sie z barkiem. Efekty przerosły... pacjent dobra rehabilitacja (1) Czynnie uprawiam sport i w związku z tym miewam kontuzje. Wtedy korzystam z... Paweł Absolutnie zadowolona (1) Korzystałam wielokrotnie i ja i moje dzieci. Za każdym razem, bez względu na... Aleksandra
Polecam ! (1) W Merkury pracują bardzo sympatyczni ludzie z dużym doświadczeniem i... Paula Świetny Rehabilitant (1) Uczęszczam na zabiegi do Pani Doroty jest nie tylko bardzo kompetentna, ale... Magda rehabilitacja dzieci (1) Chodzę z synem 14lat. Chodził jakiś krzywy.Po paru zabiegach, cwiczeniach... Krzychu fizjoterapia (1) Korzystałam z zabiegów, bardzo mi pomogli.Panie Mateuszu dziękuję!!!Jeśli... Pacjentka merkury rehabilitacja (1) Korzystałem z usług kilka razy. Co tu dużo mówić, miło,czysto,punktualnie.... Marcin zabiegi rehabilitacyjne (1) Bywam tam często bo uprawiam sport i wiecznie przytrafia mi się jakaś... Becia Bardzo mi pomogli (1) Dzieki rehabilitacji u Pana Piotra wiem co mam robic, aby moje problemy z... Klient Kompetentna obsługa (1) Spotkałam się z bardzo profesjonalną, miłą, serdeczną opieką medyczną. Tak w... Alina Rewelacyjna klinika (1) Gernialne miejsce! Historia mojej kontuzji trwala rok i zakonczyla sie happy... Aleksandra Balachowska Polecam ! (1) Śmiało mogę polecić to miejsce. Bardzo miła obsługa i świetni fachowcy. Pan... Ela P. Polecam! Polecam! Polecam! (1) Do Centrum Merkury trafiłam z polecenia mojej koleżanki, która wcześniej była... Bożena Zdecydowanie na plus (1) Podczas rehabilitacji kolana zostałam otoczona jak najlepszą opieką. Widać,... A. Wizyta w Centrum Merkury (1) Po wizycie w Centrum Merkury jestem bardzo zadowolona i mile... Nina PUNKT POBRAŃ (1) Cieszy mnie bardzo szeroka oferta,przystępne ceny,miła oraz profesjonalna... Julia 2 lata szukałam i w końcu znalazłam!!!! (1) Przez dwa lata męczyłam się z zespołem suchego oka. Odwiedziłam kilkanaście... Iwona Absolutny brak profesjonalizmu (2) Szczerze ODRADZAM. Pani dietetyk nie ma nawet odrobiny kultury, klasy ani... klientka Wizyta u specjalisty (1) Wczoraj korzystałem z usług jednego ze specjalistów centrum. Wizyta odbyła... Zbychu