Metal Party

Temat dostępny też na forum: Glan Rock Spot
Na okres wakacyjny zawitają do Autsajdera imprezy METAL PARTY (przeniesione z Medyka z powodu przerwy wakacyjnej). Jeżeli przypadną Wam do gustu to bardzo prawdopodobne, że wpiszą się na stałe do rozkładu imprez tygodniowych. Wszystko zależy od Was. W wakacje w każdy poniedziałek od 20:00 - ostre granie w Autsajderze. Prowadzi DJ BM.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

swietna impreza

oby takich wiecejw Gdansku warta odwiedzenia

Było super

Ja równiez świetnie bawilem się na tej impreznie. Jeśli chodzi o muzykę to faktycznie z pełna odpowiedzialnością mozną nazwać impreze "metal party" ale oprócz tego na projektorze wyświetlane są teledyski - po dodaniu taniego piwka zabawa przednia - polecam

czy wie ktos czy gdzies w gdansku lub gdyni jest sklep z akcesorria do punk rocku/metalu ??

Ta szkoda tylko że na każdej imprezie jest tak samo,kto bywa wie o co mi chodzi :(

SKLEP Z AKCESORIAMI

SKLEP MUZYCZNY
Z AKCESORIAMI DLA ROCKA I METALU BYŁ WE WRZESZCZU, NA PRAWO OD MACDONALDA W TYM MNIEJSZYM CENTRUM HANDLOWYM. CZY NADAL JEST NIE WIEM ALE WARTO ZERKNĄĆ. POZDRAWIAM

Wszystkim gorąco polecam ;) Muzyka świetna, alkohol niedrogi, a do tego wszystko obywa się bez jakichkolwiek bójek i problemów. Można się niesamowicie wyszaleć !! :))

A jak z płcia piekną?! :-)

Bo nie wiem czy też przychodzi ;-p czy tylko nielicznie ....mój kumpel lubi metal i chciałby poznac fajną diablicę .nie ma netu ale proszę podawa ewentualne namiary :-)

BM

W ODPOWIEDZI NA PONIŻSZY WPIS...
PRZYCHODZI SPORO OSÓB. CZASEM JEST NAWET WIĘCEJ DZIEWCZYN NIŻ FACETÓW. W TEN PONIEDZIAŁEK
O GODZINIE 24 BYŁO NA SALI 80 OSÓB NIELICZĄC TYCH
KTÓRZY BYLI W LOŻACH I PRZY STOŁACH BILARDOWYCH. STRONA DOTYCZĄCA METAL PARTY:
www.piekielny.blog.onet.pl
MOŻNA TAM ZNALEŹĆ WSZELKIE INFORMACJE, ZDJĘCIA, KSIĘGĘ GOŚCI ITP. DOTYCZĄCE METAL PARTY.
POZDRAWIAM

Coraz lepiej

No no no, imprezka na dobre sie rozrasta, juz nawet starzy weterani pojawiaja sie na niej. To dobry znak. Nawet znam powód. Poprostu Autsaider ma o wiele lepszą lokalizacje i nie ma głupich bramkarzy. Imprezka naprawde niezła. Nawet zapełnił sie klub!

Impreza dobra...

ale z tą "lepszą lokalizacją" to bym się troszkę kłóciła. Ze znajomymi z każdej imprezy musimy wracać taksówką.
Co do samej imprezy to jestem naprawdę zadowolona, znajomych zawsze pełno a DJ puści kawałek o który się poprosi:)
Co do bramkarzy: w Medyku nigdy nie spotkałam się z ich chamstwem. Ci w Autsajderze też są ok:)

Kochane metale

Niedziwne, ze pusci to, co chcesz, jeżeli zamawiasz Nightwish, Therion, Moonspell to, co Słodko-metalowa młodzież IV RP lubi najbardziej :D :D

No i o to chodzi

wreszcie impreza wieksza i porzadniejsza niz pseudo-rockowe popluczyny w undergroundzie
Thrash till Death

I już wszystko jasne!!!

I już wszystko jasne zapewne każdy przychodzący do autsajdera na poniedzialkowe imprezy zastanawia sie co znaczy skrót burzuma dj bm? burzum -- nie , choć to jego niby najulubieńszy zespół, black metal -- nie w żadnym wypadku, brak mózgu -- taaaak. dlugo skrywana tajemnica w końcu wyszła na jaw.

Chwalcie pana swego

Blee ciągle to samo,można przyjśc spotkać się ze znajomymi i ew. wypić piwko jeżeli zaś chodzi o muzyczną stronę imprezy i naszego wodzireja :) to stuka w dno od spodu,to nie żadne Metal Party,bardziej przypomina mi to Romantic Party.Już lepszą imprezę mam w piątek pod monopolowym na rogu :D

W ODPOWIEDZI NA PONIŻSZE WPISY...

Jeśli chodzi o poniższe narzekania... jak się nie podoba to chyba czas zmienić firmę.
Do tibura i jego koleżków: rozpylanie gazu w Autsajderze i popchniecie dziewczyny na parkiecie tak ze złamała rękę oraz szukanie zaczepek nie pozostanie bez odpowiedzi jeśli chodzi o pracowników klubu.

Do naszego wodzireja BM !

Tyś chyba za dużo filmów z Chuckiem Norrisem się naoglądał. Z tego co wiem nikt z nas nie popchnoł żadnej dziewczyny !!! Pewnie w odpowiedzi zaraz mi napiszesz że zrobiliśmy tam drugi auschwitz,weź się najpierw dobrze doinformuj i udowodnij, bo za takie pomówienia to wiesz co grozi...a i mój nick pisze się Tibor...

Rzetelne polskie dziennikarstwo

Stary jak się na czymś nieznasz to niepisz recenzji proste. Recenzja Darkthrone „Sardonic Wrath” ukazujesz tylko swoja niekompetencje i brak znajomości tematu. Jak już się pisze to powinno się mieć przed soba pryzmat całej twórczości Darkthrone, a nie tylko wyrywkowo patrzeć. „Jak na możliwości XXI wieku płyta nie zachwyca brzmieniem” no niewiem, jakiego ty brzmienia oczekiwałeś? A la In flames? Posłuchaj sobie „Transylvanian Hunger” tudzież „Panzerfaust” tam to dopiero jest obskurne brzmienie. „Są szumy i wszechobecny brud” no przepraszam, ale chyba właśnie taki powinien być black metal. Nie tylko 2 utwór jest szybko zgrany, ale także – hate is the law, który po prostu wgniata w fotel gdzie gościnnie udziela się Apollyon z Aura Noir. „Brak ciekawych pomysłów, których jest w zasadzie jak na lekarstwo, jednostajność i zwyczajna tandeta” Fenriz i Nocturno Culto nigdy jakoś niepretendowali do miana wirtuozów a jednak przez swoje luzackie podejście nagrali kilka znakomitych albumow, ( które sa dla większości twórców black metalu niedoścignionym wzorem), min. Sardonic Wrath, który moim skromnym zdaniem jest od czasu Total Death bardzo dobrym albumem a teraz także na takie miano zasługuje ich kolejna pozycja The cult is alive. „Niedopracowana brzmieniowo i prosta muzyka”- Venom, Bathory, Celtic Frost tez tworzyli prosta muzykę i jakoś bardzo dobrze im to wychodziło i po dziś dzień sa ikonami black metalu.
Podsumowując ta recenzja to po prostu żenada i wstyd jak się do czegoś zabierać to porządnie i starannie a nie na odwal, proponuje przestudiować cala dyskografie Darkthrone a potem zasiąść za biurkiem obiektywnego recenzenta, lub trzymać się z daleka od Darkthrone, a jak szukasz ciekawych pomysłów to odsyłam do Cynic, Death, Dream Theater.
Tak samo zastanawiająca jest recenzja argentyńskiego Gevurahel „Enlace” niesadzilem ze ten black metalowy twór posługuje się językiem argentyńskim jak piszesz w swej recenzji zawsze żyłem w błogiej nieświadomości ze w całej Ameryce Południowej oprócz Brazyli gdzie posługują się językiem portugalskim, obowiązuję język hiszpański, ale widocznie teraz jest wypierany przez rodzimy argentyński język.” Dodatkowo okładka sprawiała wrażenie, gdyż przedstawiała ciekawy rysunek z tajemniczym motywem, który przykuł moja uwagę” każdy chyba nawet steve wonder by zauważył ze tym tajemniczym motywem jest ręka piszącą piórem jakiś manuskrypt. Druga sprawa to czuć w tej recenzji, iż miałeś zbyt wygórowane oczekiwania od tego materiału, recenzowałeś go tj by był to pełnometrażowy album, a wystarczyło wejść na http://www.metal-archives.com/ i zobaczyć, iż rzeczony materiał jest nagraniem demo drugim z kolei, co niepowinno cię dziwić ze materiał ten został nagrany w sali prób prymitywnie i amatorsko tj większość początkujących zespołów to robi, i jeszcze zauważ ze to jest Ameryka Południowa- prawie trzeci swiat a nie Europa, choć i tak niestalo to na przeszkodzie w wypluciu takich bękartów jak Sarcofago, Vulcano, czy pierwsze Sepultury.
PS
Dziwie się ze metal.pl pretendujące do miana metalowego serwisu pozwala publikować takie nieprofesjonalne i trącące brakiem wiedzy recenzje. Jeszcze kilka takich kwiatuszków a staniecie naprawde w pełni tego slowa znaczeniu profesjonalnym serwisem. Serdeczne podziękowania przesylam do Maćka Burzuma vel BM, dzieki stary, dzieki tobie odświeżyłem sobie stare albumy Darkthrone i uwazam iż sa nadal genialne, niewiem co bym poczał bez ciebie, umarl bym zapewne z nudów, ale dzieki takim recenzjom jak twoje mam zawsze zapewniona dzienna dawke dobrego humoru.

ninja

tiborforever i fidel castro to chyba najwieksi idioci. nie macie o czym pisac?

Tiborforever

"TAKIE SĄ FAKTY !"

A kiedy tłukli te pokale i rozpylali gaz? Ostatnio byłem (4. wrzesnia), wyszedłem ok 24 z klubu i nic takiego nie widziałem, może potem się coś działo...
Co do imprezy, podoba mi sie, ze odbywa sie w takim miejscu, tzn lepiej jest w Autsaiderze, niż w Medyku. Poza tym powinna być puszczana głośniej muzyka, naprawić ten cholerny sprzet, bo nie wiem czy ten sprzet jest przynoszony przez dj'a. Wyświetlac teledyski. Puszczać heavy, black, death itd. metal, a nie jakies dziwne rzeczy, bo nie ma co puszczać. To lepiej niech juz nic nie gra. Co do muzyki proponuje: Sleyer, Sodom, Napalm Death, Nile, Vader, Behemoth itd itp. Dla odpoczynku kilka ballad, Iron Maiden, Megadeath, Pantera, Opeth itd. Nie zapuszczac mi tu rocka gotyckiego i innych badziew. No to tyle co moge powiedziec. Oczywiście to jest moja subiektywna opinia. Wiem, ze przy muzyce, którą zaproponowałem ludzie dobrze by sie bawili. Widziałem jak raz byli Włosi na tej imprezie. Prawdziwi poważni metale i znali sie na muzyce. Raz był puszczany konkret, a potem jakis badziew proponowany przez szczeniackich pseudometali. Weterani taką muzykę "oplują" i tych żałosnych pozerów smarkaczy.

Tiborforever, co Ty tak na ślepo kumpli bronisz?!
Akurat wtedy Cie na parkiecie nie było, wiec mogłes nie widziec... potraficie sie nie raz w takim amoku na parkiecie przepychac, że nawet nie patrzycie czy kogoś w poblizu nie ma. No i zdazyło się, że w poblizu tańczyła dziewczyna, która takiej masy jak Wy nie posiada, więc jak jeden z Was na nia wleciał (bo nagle stwierdzili ze sie poprzepychają) to poleciała na ziemie z takim impetem że było słychac trzask ręki i gdyby nie trzeba było odrazu na pogotowie w nerwach jechac to napewno byłoby wiadomo który to dokładnie. A dowód.... gips to chyba wystarczający dowód...

Z czym do ludzi ?!

No to mam radę dla koleżanki jak widzi młyn na parkiecie i nie ma tyle masy aby ew.odepchnąc kogoś to po co sie tam pcha? Mogła stanąć sobie z boku i nie było by problemu.To chyba logiczne.Po zatym napewno nikt nie zrobił tego celowo był to tzw. "wypadek przy pracy" takie rzeczy się zdarzają.

Kto by sie spodziewał czegoś takiego na "poison"???!!! I nie mów mi, że jak tylko sie wyjdzie na parkiet to trzeba miec oczy dookoła głowy, bo komuś może się zachce popychać. To jest poprostu niemożliwe i awykonalne. Owszem był to wypadek, bo ona napewno w młyn by się nie pchała. Było spokojnie i nagle w środku utworu komus odwaliło. Powinniście, albo raczej Twoi kumple powinni, bardziej uwazać, bo czyny mają swoje konsekwencje... (Ślepo broniłes i kiepsko argumentowałeś to teraz dostałęś za kumpli...)

A może by tak Romantic Party ?

W nazwie imprezy widnieje napis "Metal Party" więc trzeba się liczyć iż mogą wystąpić takie sytuacje.A jeżeli coś sie nie podoba to zapraszam na Gothic Party albo na jakąś inną romantyczną imprezę.Sory ale taka jest specyfika tych impres (MP) iż może nagle się wydarzyć coś niezwykłego dla ciebie to oczywiście samo zło,no ale czyż nie to jest esęcją metalu? hehe "Ślepo broniłeś..." buhahahah litości proszę bo chyba gadam z jakimś dzieciakiem lub kimś kto nie ma pojęcia o metalu

Widac ze nie masz już co pisać, szkoda gadać... i wchodzenie z Tobą w dyskusje nie ma najmiejszego sensu, bo nie posiadasz ani kropli samokrytyki... a pytanie kto tu jest dzieciakiem moznaby pozostawić bez odpowiedzi, bo i tak to widać...

:D

Takiś odważny bo anonimowy w tym momęcie każdy może pisać co chce.

apropos!

moge sie dowiedziec co w koncu leci w autsaiderze we wtorki?bo mial byc metal party, wiec cojest grane?????

Do Limbonic...

Tu masz rozpiske imprez w autsajderze zerknij:
http://www.trojmiasto.pl/autsajder/index.php?p=imprezy

A do Autsajdera zapraszam w poniedziałki od 21.00.
Jeśli chcesz wiedzieć dokładniej co i jak odwiedż moją stronę: www.piekielny.blog.onet.pl

Złamana ręka

Nie ładnie tak kłamać.Na taki szit jak "poison" nikt z nas by nie wyszedł.hahahahha

Inne tematy z forum

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

KSU, The Bill (3 odpowiedzi)

KSU zaprasza na trasę koncertową "Idź pod prąd 2024" z okazji 35-lecia wydania analogowego albumu...

Świąteczny musical "Christmas Miracle" (5 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszamy na niezwykłe wydarzenie, które poruszy Twoje serce i wprowadzi Cię w...