Król jest nagi...! (1) Każdy kto pamięta „Nowe szaty króla” Andersena potwierdzi, że cytat „Król... Marian Nowak Pierwszy i ostatni raz (1) W dużym skrócie przerost formy nad treścią. Wybraliśmy menu 5 set. Każda z... Grazyna Z wielką chęcią pojawię się ponownie (1) O Metamorfozie usłyszałam za sprawą Pana Krzysztofa, który wystąpił w... Karolina
Genialnie (1) W porze obiadowo-kolacyjnej dostępne tylko menu degustacyjne, skorzystałem z... Harry Dla mnie za drogo, rachunek zepsuł mi wieczór (1) Zaprosiłem dziewczynę do Metamorfozy w dzień swoich urodzin na degustację.... Rafał Wspaniałe przeżycie kulinarne (1) Skorzystaliśmy z rodzinnego lunchu, wszystkim bardzo smakowało, doskonale... Endrju Znakomita restauracja (1) Pyszne, niekonwencjonalne jedzenie, podane w profesjonalny sposób. Kelner... pl Wyjątkowe miejsce na wyjątkowy wieczór! (1) Odwiedziliśmy z żoną Metamorfozę z polecenia znajomych. Od wejścia wrażenia... Gosia&Michał porazka (1) Witam to moja druga wizyta.pierwsza z zona.zamowilem stolik dwa dni... kajetan Raczej dobrze, ale bez rewelacji (1) Byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Menu degustacyjne na stronie restauracji... marianna polecam, wspaniała kuchnia (1) Metamorfoza nie dość, że jest urokliwym miejscem to zachwyca nietuzinkowa... j. Aleksandra - opinia (1) Wspaniałe jedzenie - poezja smaku, wspaniała zabawa kolorami i teksturą dań.... Aleksandra Absurdalne miejsce gdzie jakosc potraw ma sie nijak do ceny (1) Duzo szumu o nic potrawy bez smaku kiepskiej jakosci ryba nasaczona mlekiem... dora NIE POLECAM!!! (4) Poza bardzo rozgadanym kelnerem, który opowiadał o wszystkim tak jakby uczył... N. Dziekujemy za bardzo udane urodziny:) (1) W Metamorfozie, świętowaliśmy nasze pierwsze urodziny i jednogłośnie... Sztuczka Team m - opinia (1) Przemiła obsługa, fajne nowoczesne i jednocześnie przytulne wnętrze, jedzenie... m Rewelacja! (1) Wspaniałe miejsce z doskonałą kuchnią. Polecam każdemu kto ma ochotę na... Marta Kucharz (1) Czy jest ktoś w stanie poinformować mnie, gdzie teraz gotuje poprzedni... a. Polecam serdecznie. (1) Korzystamy z kuchni Mariusza regularnie i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy.... Krzysztof i Jadzia Quo ist veritas? (3) To pytanie zadał Poncjusz Piłat swoje żonie, Klaudii w czasie procesu Jezusa... Be..