Metrohaus odradzam

Stanowczo odradzam współpracy z tą firmą, pośrednicy mają taki bałagan w ofertach, że sami nie wiedzą, która oferta jest aktualna, a która nie. Ponad pół roku temu nawiązałam współpracę z nimi, ale szybko z nich zrezygnowałam, bo w międzyczasie wynajęłam mieszkanie bez pośredników. Wykonałam kilka telefonów aby poinformować o fakcie zerwania umowy oraz o tym, że moje ogłoszenie jest nieaktualne i że w najbliższym czasie nie zamierzam mieszkania sprzedawać. Pośrednik zapewniał, że usunie ofertę. A potem średnio co 3 tygodnie dzwonił (czyli truł mi 4 litery) od nich ktoś z informacją, że ma klienta lub spytać, czy ogłoszenie jest aktualne i za każdym razem od nowa musiałam informować, że ogłoszenie nieaktualne, że już dawno mieli je usunąć. Za każdym razem słyszałam, że juz je usuwają. I jakież było moje zdziwienie, kiedy wczoraj (po prawie pół roku od mojego tel z informacją, że ogłoszenie nieaktualne)na gratce zobaczyłam moje mieszkanie wystawione na sprzedaż przez metrohaus. Żenada!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Metrohaus odradzam

norma..tak to jest z pośrednikami z łapanki..mam podobne doświadczenia z tą firmą więc też odradzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1