Metropolia jest Okey (Sfinks)

Temat dostępny też na forum: Metropolia jest Okey (Sfinks)
Prowadzenie Przemysław Gulda
1. Good Girl Killer
2. Dada Von Bzdűlőw
3. Julia Mach i Filip Szatarski
4. Joanna Czajkowska z Teatru Okazjonalnego
5. Patrz Mi Na Usta
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co to było?

mam nadzieję ze nie będzie tego cymbała, co się rok temu rozebrał, wytarzał dupskiem w ziemi i zafoliował. to była jakaś pomyłka.
oby na teatrach były teatry, bo były CUDOWNE

godzina 19 czy 17?

Na stronie głownej jest inna godzina niz na podstronie!

:)

@ piotrek : Patrz mi na Usta , czyli będzie ... przekaze mu twoja opinie , bedzie mial niezly ubaw, jezeli ci nie pasi to nie przychodz, albo nie ogladaj :)

piotrek:

Co do przedstawien sa szokujace,oblesne,straszne,smieszne,tragiczne etc ,etc ale sam Krzysztof Leon Dziemaszkiewicz jest nielicznym z artystow ktorzy potrafia sie zachowac w stosunku do ludzi z ktorymi pracuja ,obslugi technicznej,barmanek,kelnerek itp Osobiscie pracowalem z nim na paru imprezach i pozostawil po sobie bardzo pozytywbne wspomnienia przedewszystkim jako czlowiek ktory szanuje innych ,wiec jesli Ci sie nie podoba jego performance poprostu wyjdz a nie opisuj jakie to straszne bylo i jak cie zmuszano na sile zebys pozostal...

cieszę się że Leon to fajny gość, pozdrowienia dla niego, i po tym co piszecie juz Go lubię, rozumiem co to jest performance, ale moim zdaniem jego wystep nie wymagał przygotowań jak np. Dada i inni, tylko wypadu do OBI. nikt mnie siłą nie trzymał, ale zostałem i taka jest moja opinia.
możecie mieć inne zdanie, szanuję to

:)

Cala wieloletnia twórczość Leona to jedno wielkie przygotowanie , i ciężka praca nad kostiumami .
pzdr

właściwa kolejność

1 Dada von Bzdulow
2. Good Girl Killer
3.Joanna Czajkowska
4. Filip Szatarski, Julia Mach
5. Patrz Mi Na Usta

Patrz Mi Na Dupsko

17 czy 19 ???

Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na pytanie, o której zaczyna się impreza?

O 19

Inne tematy z forum

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...

Zaczęło się od morza - baśniowa opowieść o Gdyni (3 odpowiedzi)

Po raz pierwszy w Gdyni odbędzie się spektakularna animacja - baśniowa opowieść o dziejach...