Metropolia jest Okey

Temat dostępny też na forum: Metropolia jest Okey
Czterodniowy festiwal trójmiejskiej muzyki i teatrów niezależnych zjednoczy Gdańsk, Sopot i Gdynię.Godz 17.oo-Otwarcie klubu.Godz18.oo-Rozpoczęcie koncertu.18.oo-18.1o-Przywitanie publiczności(PROWADZENIE: TOMEK LIPSKI )18.1o-18.3o-ROBERT USEWICZ (NAVIGATOR)18.3o-18.45-Przerwa tech.18.45-19.20-DETKO BAND19.2o-19.3o-Przerwa tech..19.3o-20.oo-GOSIA SZMUDA & RODRIGUEZ20.oo-20.15-Przerwa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma to jak przeklejki...

informacji prasowych. I robienie w nich bonusowych błędów. Nie, Skini Patroni, tylko Skinny Patrini. Jesteście największym portalem informacyjnym w tym regionie, a nie możecie sobie pozwolić na kompetentnego dziennikarza-redaktora?;/

mój błąd

Przepraszam , to mój błąd. A na Pana redaktora złego słowa nie dam powiedzieć.

kolejność

czy w takiej kolejności wystąpią kapele, jak podano? /pytanie dotyczy także koncertów w sfinksie i uchu

dick4dick

dlaczego na stronie nck nie ma dicków w repertuarze koncertów w palramencie? będa oni w końcu czy nie?

Golden Life

hmm na stronie parlamentu jest jeszcze napisany Golden Life, ktos cos wie ?Pozdro I Wesolych:)

Dick4Dick

Właśnie, czy będzie dick4dick ??

D4D

no własnie co z tymi dickami , raz maja być raz nie...? wie ktos?

d4d nie bedzie

zespol w tym czasie ma koncert we wroclawiu

d4d nie bedzie

zespol w tym czasie ma koncert we wroclawiu

zespoly..

chce mnie ktos uswiadomic jakie gatunki muzyki reprezentuja? ;]

nie ma 24.30 jest 00.30

Biafro

o nie CO TO OZNACZA BIAFRO Z LESZKIEM MOZDZEREM???????? sie ciekawie nie zapowiada

Golden Life

Ich występ mnie mega rozczarowal. Oni nic nie zmienili w swojej muzyce od lat! Może o to im chodzi, ale dla mnie są już nie do słuchania. W ogóle jakby się nie rozwijali!

Golden Life

Ich występ mnie mega zachwycił. Dodali do swojej muzyki nowe elementy. Zapewne o to im chodziło, żeby fani poczuli dobre, stare Golden Life i oprócz tego cieszyli się nowymi utworami! Cudownie się rozwijają! :) pozdrawiam noworocznie

Inne tematy z forum

Krystyna Stańko - O miłości (3 odpowiedzi)

Krystyna Stańko zaprasza do kameralnego miejsca, jakim jest Oliwski Ratusz Kultury, gdzie spotka...

Publiczny różaniec o zatrzymanie aborcji (4 odpowiedzi)

Dołącz do Publicznego Różańca o zatrzymanie aborcji organizowanego przez Fundację Życie i Rodzina...

Romantyczna 7-daniowa Kolacja Degustacyjna w Blasku Świec z Muzyką na Żywo (3 odpowiedzi)

Światło świec, muzyka i siedem etapów miłości14 lutego 2026 zapraszamy na wyjątkowy, nastrojowy...