Michał Kutek - Pobite Gary

Temat dostępny też na forum: Michał Kutek - Pobite Gary
Michał Kutek - komik z Poznania, wcześniej adwokat, dziś zawodowy stand-uper. Od 12 lat na scenie udowadnia, że inteligencja i wulgarność mogą iść w parze. Jego stand-up to ostry, błyskotliwy humor, który wymaga skupienia - jeśli jesteś po trzech piwach, możesz nie nadążyć.Program tylko dla dorosłych. Nie dla wrażliwych i nie dla tych, którzy brak przekleństw w kabarecie utożsamiają z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia z występu 18 Lutego

Pewnie dziś Kutek to wyśmieje ale może coś poprawi.

Wydarzenie rozpoczyna się supportem, i luz. Na szczęście jest kilku standuperów, więc jak ktoś nie trafi z humorem to spoko. - nowi muszą gdzieś ćwiczyć - luz.

Sam kutek nie był w wyśmienitej formie, nieststy jego materiały w internecie są o wiele śmieszniejsze.... Do czasu, gdy na końcu nie zaczął rozmawiać z publicznością. Mam nadzieję, że nie umknęło to uwadze, że wtedy publiczność bawiła się najlepiej.

Jeden negatyw i to bardzo duży - pomiędzy supportem a występem Kurtka nastąpiła przerwa (chyba tylko po to aby zwiększyć sprzedaż alkoholu w lokalu ️)
I ok, każdy musi zarobić... Tylko, że z zapowiadanych 10 min przerwa trwała pół godziny. 30 min siedzenia bez celu, w sali że zbyt głośną muzyką - przeszkadzającą w rozmowach - więc gwar stawał się jeszcze większy.

Zupełnie zrujnowało to pracę supportu - po 30 min na bardzo niewygodnych krzesłach serio zastanawiałem sie za co ja zapłaciłem - tzn wiem - obok sceny za kotarą wykonawcy raczyli się jedzeniem i piciem.... Pomijając zysk baru - to pytam się kto z wykonawców niby przed czym miał odpocząć - jak jedni już skończyli a gwiazda wieczoru jeszcze nie zaczęła ️

Z pozytywów - Kutek dobrze poradził sobie z upierdliwym widzem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AMBERIF Spring (3 odpowiedzi)

W Gdańsku krzyżują się wszystkie bursztynowe szlaki. To tutaj kontynuowana jest historyczna...

TEDxGdańsk (7 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

Polska za pokojem (7 odpowiedzi)

Po bardzo udanym marszu POLSKA ZA POKOJEM w Warszawie czas na Gdańsk! 11 kwietnia (sobota) godz....