Mieczysław Szcześniak & Trzecia Godzina Dnia

Temat dostępny też na forum: Mieczysław Szcześniak & Trzecia Godzina Dnia
To zespół 35 młodych wokalistów i instrumentalistów, serwujących ze sceny gigantyczny ładunek pozytywnej energii. Są wśród nich zawodowcy, na co dzień śpiewający w zespołach i teatrach muzycznych, ale i amatorzy - między innymi laureaci Szansy na Sukces i Drogi do Gwiazd.Z dynamicznym, pop-gospelowym repertuarem zjeździli całą Polskę, koncertowali na Expo 2000 w Hanowerze, grali trasy ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastycznie!

To chyba najwspanilsza informacja jaką mogłam otrzymać. Kocham TGD i Mietka :), byłam na ich ostatnim koncercie w Gdyni - spełnienie moich marzeń. Niesamowite przeżycie i świetna zabawa w obecności Boga. To, co kocham najbardziej... P.s. Czy trzeba dokonywać rezerwacji biletów? Jeżeli tak, to gdzie i jak mogę to zrobić? Proszę o informacje na maila :) dziękuję ;)

super!

ja również poproszę o informację o rezerwacji biletów:) mój adres alutkawr@wp.pl

:-)

Niestety albo na szczęście muszę powtórzyć pytanko: jak wygląda sprawa rejestracji biletów... z góry dziękuję za odpowiedź :) serdecznie pozdrawiam i osobiście polecam ten koncert :)

bilety

Ja także nie wiem, gdzie dokonać rezerwacji .... czy mogę prosić o jakieś informlacje na majla? Z góry dziękuję :)

:) ekstra brzmienie

Wszystko Super, tylko jak można zdobyć bilecik.
Dobrzy ludzie prosze o info.

:)

Od dłuższego czasu dane jest mi poznawanie TGD-jestem pod ciągłym wrażeniem.Wszystko się zmienia:brzemienie,harmonie,muzycy zdaję się poszukują ciągle nowych inspiracji.to wązne:)Bardzo polecam.Pytanie mam takie same jak poprzednicy szcowni.Gdzie można nabyć bilety można tudzież gdzie zabukować je można.Odpowiedź na mejla proszę kierować:)

Bilety bilety

Witam. Ja też Bardzo cieszę się na ten koncert, problemem jest zdobycie biletów, bo brak jakiejkolewiek oinformacji, jak to zrobić:(

bilet

Witam koncerty TGD sa niezapomnianym wrazeniam docieraja do serca i wprowadzaja spokoj i charmonie. tylko jak dostac bilet?? prosze o maila gdzie rezerwacja lub mozliwosc kupienia biletu

Siema a ja znalazlem :P !!!

Bilety w cenie: 10 zł do nabycia bezpośrednio przed koncertem

Pytajcie u organizatora.

Pytajcie u organizatora. Strona oragnizatora: http://www.gospel-osiek.com.pl/..

Niesamowity koncert, ...

... niesamowita atmosfera, żywa modlitwa, DZIĘKUJĘ !!!

pieknie

Bylam po raz pierwszy na koncercie TGD bylo pieknie, modlitwa poprzez spiew, niesamowita atmosfera. Dzieki :)

.....

Miło czasem posłuchać i doświadczyć czegoś zupełnie innego. Szkoda tylko że takie kiepskie nagłośnienie. To był mój drugi koncert TGD - z przyjemnością pójdę na kolejny :)

Rogaś

super koncert,niesamowita atmosfera,bardzo klimatyczne miejsce.Ten koncert to strzał w dziesiątkę gorąco wszystkim polecam.

Inne tematy z forum

Lordi (3 odpowiedzi)

Lordi znów nawiedzi Polskę! Finowie wystąpią kolejno w Warszawie i w GdańskuNasze ulubione...

Infoshare DEV Gdynia (3 odpowiedzi)

Konferencja technologiczna, której nie możesz przegapić! Tym razem doskonale znana ekipa...

Gdyńskie zaduszki tradycyjne (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na gdyńskie zaduszki tradycyjne na dawnym cmentarzu na Kolibkach w Orłowie....