Miejsce dla mam z dziećmi - potrzebne?

Witam, szukam pomysłu na założenie własnego interesu. Proszę o opinie czy w okolicy przydałoby się miejsce, w którym mamy, ojcowie mogliby spokojnie porozmawiać, spędzić czas nie tylko z dziećmi ale ze znajomymi. Miejsce, w którym także Nasze pociechy ( te najmniejsze) mogły by uczestniczyć w teatrzykach, zabawach i zajęciach rozwijających. Coś na podobieństwo Makaraki na dąbrowej lub Galerii Malucha w centrum? To nie byłaby kolejna sala zabaw z basenami na piłki i trampolinami... Proszę o opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Miejsce dla mam z dziećmi - potrzebne?

Myślę, że takie miejsce mogłoby się sprawdzić - pod warunkiem, że na Pogórzu i w okolicach mieszkają rodzice, którzy mają dużo wolnego czasu (taka prawda...). Potrzebne byłoby jakieś większe badanie terenu poza kilkoma odpowiedziami na forum. Ale pomysł fajny.

Mi by się przydało ;) jest elefun i cos w szperku ale brakuje małej kawiarenki gdzie dzieciaki mogłyby swobodnie biegac i się bawic a rodzice poplotkowac ;)

Szkoda ,że na Pogórzu ,bo ja szukam takiej osoby jak ty.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...