Miejsce fajne choć organizacja pracy obsługi fatalna !
Samo miejsce bardzo ładne choć przy moim trzecim pobycie zauważyłam, że bardzo pogorszyła się dbałość o czystość ( pod urządzeniami typu slizgawka kłęby kurzu).Co do obsługi to muszę się wypowiedzieć negatywnie. Za pierwszym razem jak byłam na urodzinach u koleżanki mojej córki to nie znając zasad korzystania z pakietów urodzinowych poprosiłam o kawę za którą zapłaciłam. Dopiero później mama jubilatki poinformowała mnie, że napoje dla rodziców są bezpłatnie i nie powinnam płacić za kawę. Przy moim kolejnym pobycie spotkała mnie przykra sytuacja, moja córka chciała mieć umalowaną twarz i nie wiedząc, że pani maluje tylko twarze dzieciom z urodzin (my nie byłyśmy na urodzinach) stanęła w długiej kolejce i czekała ponad 15 mni na swoją kolej. Gdy doszła do swojej kolejki pani malująca w sposób bardzo niemiły powiedziała do mojej 6 letmiej córki cytuję: "ciebie nie umaluję bo nie jesteś gościem urodzinowym". Dla osoby dorosłej byłoby to zrozumiałe ale dla dziecka które długo czekało w kolejce i nie orientuje się w zawiłościach procedur urodzinowych nie było.Uważam, że miejsce przyjazne dzieciom i ich prostocie pojmowania świata nie powinno być tak "brutalne"i można w miły sposób odmówć