Mieszkania Gorczycowa 14

Czy ktoś się orietnuje jak faktycznie wygladaja opłaty w mieszkaniach na Gorczycowej ( budynek pierwszy przy szkole)? Czy jest tam wilgoć? Dlaczego tyle mieszkań w tych blokach jest do sprzedaży? Z góry dziekuję za jakiekolwiek informacje na temat tego bloku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mieszkania Gorczycowa 14

Z tego co wiem tam jest ogrzewanie elektryczne i chyba oszczędnie to nie wychodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może ma ktoś dokładne informacje co do kosztów za prąd, mieszkanie 43m2( może jakiś mieszkaniec poratuje rzetelną informacją?) ? i jak z wilgocią, wybudowane na stawie wiec pewnie ma to jakies znaczenie.

wilgoci nie widzialam, rachunki za prad 1200 zima 450 lato - poraszka na pradzie zyc

Mieszkalam tam jakis czas oplaty bardzo wysoki wszystko jest na prad i jesli chodzi o parter to masakryczna wigloc okna drewniane chyba ze trafia ci sie plastiki to super jesli nie okna trzeba wymienic bo nie szczelne pozdrawiam i życze powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

widzialem rachunki znajomego.450zl zima za dwa miesiace.chodzi o prad.

dziękuje bardzo za pomoc, też juz w międzyczasie małe śledztwo przeprowadziłam i z tymi rachunkami za prąd wychpdzi na to że nie jest tak tragicznie jednak, pozdrawiam

Chyba Ci się czynszu nie chciało płacić bo bzdety piszesz. Ja mieszkam na parterze i jest jak w domu, mam na wyłączność spory ogródek

Ja tam wynajmuję od 8 lat i nie zmieniam. Kosztów stałych żadnych jak to przy podgrzaniu wody , gazie , czy CO. więc właściwie taniej, chyba , że ktoś sobie sauny urządza. Cała Gorczycowa , czy Poziomkowa jest na prądzie i ludzie chwalą, bo nie płacą za innych tylko za siebie. A ja wynajmując dokładnie wiem ile mnie koszty w każdym miesiącu wyniosą.
A z tą wilgocią to bzdura
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem właścicielem kilku mieszkań w tym budynku. Przypuszczam, że wiem od kogo są negatywne opinie i nie będę tego komentował. Zainteresowanych proszę o podanie maila, prześlę scan rachunku za prąd za ostatnie zimowe miesiące, również za mieszkania z parteru. A mieszkania są na sprzedaż, gdyż trzeba było 10 lat czekać aż te lokale wolno będzie sprzedawać, gdyż dom był budowany z odpisem podatkowym,pod warunkiem przeznaczenia go przez ten okres wyłącznie na wynajem. Najem przestaje się opłacać, stąd, kto chce może teraz te mieszkania wykupić. To tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

RS. Jeśli można to poproszę o skan rachunków za prąd w miesiącacg grzewczych.Jestem zainteresowana.

Owases@op.pl

Latem opłaty za 2 miesiące przy 2 osobach - 200/300zł. Na prąd jest wszystko - ogrzewanie, kuchenka, bojler. W zimie opłaty za 2 miesiące 1000/1100zł. Okno jak są drewniane - mega wilgoć, wystarczy że gotujesz ziemniaki, albo otworzysz łazienkę po kąpieli - okna wszystkie zaparowane. Rano dosłownie małe kałuże na parapetach. W zeszłym roku co zima była dość sroga - okna pozamarzane od wewnątrz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA MIESZKAM AKURAT BLOK OBOK - 12 - NA PODDASZU SA DREWNIANE OKNA... WSZYSTKIE W PLEŚNI.

Proszę o opinie na temat mieszkań w tym bloku.Jakie zalety i wady a w szczególności rachunki za ogrzewanie.

jak się wprowadziłam, to rachunek na prąd może początkowo przerazić, zimą to czasem i 350 zł za miesiąc. Ale jak się odejmie ile sie normalnie płaci za ciepłą wodę, za normalne zużycie (gotowanie pranie TV żelazko lodówkę itd itp) to faktycznie ogrzewanie wynisie k stówy. da się żyć zwłaszcza że reszta opłat niewielka

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...