Mieszkanie bez balkonu i ogrodka

Hej chce się poradzić szukam mieszkanie i trafiło mi się takie które mi się mega podoba ale ma jeden feler nie ma ani balkonu ani ogródka ale jest 20 tys tańsze niż takie samo z balkonem 5m2 co sądzicie warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Balkon za 20 tysięcy? Nieźle ;)
A tak poważnie, to zależy, czy balkon jest Ci potrzebny - lubisz suszyć na nim pranie, opalać się, przesiadywać, traktować jako miejsce do wstawienia roweru czy jako dodatkową lodówkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Balkony powinny być tylko w mieszkaniach ludzi, którzy znają ich funkcję i rolę. Balkon, to niewątpliwie część architektoniczna budynku, zwiększająca jego estetykę. To nie powinno być miejsce na magazynowanie rupieci, ani eksponowanie bielizny na sznurkach. Od tego są komórki lokatorskie, a pranie suszy się w pomieszczeniach do tego dedykowanych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeżeli ktoś nie wie, do czego służy balkon, to proponuję spróbować powiesić wyprane gacie na balkonie pokoju hotelowego. Zarządca dobrego hotelu na pewno wyjaśni i nauczy klienta kulturalnego zachowania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

No hej,
Nie prowadzę poradnictwa i w sumie g*wno mnie obchodzi czy kupisz to mieszanie czy też nie.
Feler mnie zainteresował to Ci napiszę, że to rzecz względna. Co z tego, że mieszkanie ma fajny balkon czy ogródek jeżeli w otoczeniu masz tzw. "wolnych, kulturalnych ludzi", którzy skutecznie utrudnią Ci korzystanie z balkonu/ogródka. Ot, taki feler.
Wszystko jest względne. Już sam fakt, że w Twej głowie zakwitł kwiatek typu: brak balkonu/ogródka = feler, przechyla szalę na szerszy gest względem własnych potrzeb i oczekiwań.
Czy przytulisz do piersi 20 tysi w mieszkaniu z felerem, czy będziesz wieszać pranie na balkonie, popijać kawusię i rozkoszować się widokami z balkonów naprzeciwko ... to już Twoja sprawa i nikogo innego.

Dla Twojej wiadomości, nie wszyscy noszą "gacie", a współczesne balkony przystosowane są metrażem i konstrukcją do możliwości dyskretnego suszenia prania. Głodne życia i rozwoju umysły ludzkie, prześcigają się w wymyślaniu przydatnych gadżetów do podniesienia wartości użytkowej i estetycznej indywidualnej przestrzeni balkonowej.
G*wno kogo obchodzi co robisz ze swoim balkonem. Nawet jakbyś nasr*ł na środku, to zawsze (gwarantuję!) znajdzie się "Dobra Dusza", która zawiadomi o tym fakcie "cały świat".
Miłych wyborów i zakupów. Najważniejsze, że w ogóle je masz. Czyż to nie cudowne?!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...