Mieszkanie ul. Żwirki i Wigury - pytanie.

Witam,
Rozważam kupno mieszkania w Pruszczu Gdańskim na ul. Żwirki i Wigury. Stare budownictwo. Proszę o informacje na temat tej części Pruszcza. Ile wynosi czynsz, czy jest stały przez cały rok? Czy dzielnica jest bezpieczna? Mieszkania o dużym metrażu są tam dość tanie, stąd moje podejrzenia,ze coś jest nie tak;)
Proszę o pomoc w tym temacie.
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mieszkanie ul. Żwirki i Wigury - pytanie.

To jest Pruszcz małe miasto więc i ceny mieszkań są niższe niż w Gdańsku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zależy od administracji budynku. My za mieszkanie 54m2 płacimy ok 460 zł przez cały rok, przy czym dwa razy w roku jest rozliczana woda i raz do roku CO. Okolica raczej bezpieczna, mieszkamy ponad 3 lata i nie słyszeliśmy o włamaniach, czy bójkach. Jedynie Panowie Menelowie czasem psują widoki. Bardzo dobra komunikacja z Pruszczem i Trójmiastem, w miarę cicho, blisko ogromny plac zabaw, sklepy, apteki, przedszkola. Ja jestem zadowolona :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam , niecałe 2 miesiące temu kupiłam mieszkanie naŻwirki i Wigury , i jestem bardzo zadowolona, sąsiedzi wiadomo róznie bywa, ale ogólnie dobre połaczenie z Gdańskiem, okolica super, park blisko, sklepy , świetna lokalizacja :) mogę Ci śmiało polecić, jakbyś miała jakieś szczegółowe pytania daj znać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...