Nigdy nie jest idealnie, zawsze można się do czegoś "przyczepić". Możliwe, że współpraca z HB też nie dla każdego będzie idealna. W moim przypadku wszystkie niedoskonałości szybko były poprawiane i obecnie jestem już właścicielem mieszkania. Skuteczność jak dla mnie bardzo dobra.

Dużym plusem jest doradztwo i połączenie z usługami finansowymi. Szybkość komunikacji i weryfikacji potrzeb z możliwościami miała dla mnie bardzo duże znaczenie.

Nie byłem zmotoryzowany, dlatego Pani Agnieszka poświęciła niemal cały dzień aby mnie przewieźć po wielu inwestycjach. W tym czasie obserwowała i wyciągała wnioski; ostatecznie znajdując mi to czego szukałem. Dodam, że sam nie wiedziałem czego szukałem :)

Ewentualny brak wiedzy na temat procedury u dewelopera nadrabiany był chęcią pomocy i już po kilku minutach(maksymalnie dobie) wszystko było jasne.

Dzięki temu, że HB ma szeroki wybór ofert, doradcy nie muszą się ograniczać. Pokazują inne możliwości. Podpowiadają i doradzają, często stawiając się w pozycji klienta.

Podsumowując:
Jestem zadowolony z obsługi i polecam współpracę z HB. Mogę podać namiary na mojego doradcę (przez maila/telefon) jeśli będzie taka potrzeba.

Pozdrawiam,
Artur