Mikado Boston - super wózek w ekstra cenie ;-)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Nadszedł czas na sprzedanie naszego Bostonka :)

Na naszym forum są 2 najdłuższe w sieci watki poświęcone wózkom firmy Mikado :) Można prześledzić historię naszego wózka :)

Wózek duży, dość ciężki - ale świetnie radzi sobie w każdym terenie :) śnieg, piach, leśne czy polne drogi, krzywe chodniki - a on jedzie jak czołg ;)

Nosi normalne ślady użytkowania (rysy na stelażu i plastikach, mała dziurka na koszu - zaszyta, lekkie zaciągnięcia na wewnętrznej stronie budy - od przypinania agrafki z Aniołkiem ;))

Ma tyle części, że ciągle zapominałam coś dołożyć do zdjęcia ;) Teraz dopiero uświadomiłam sobie, że nie pokazałam regulacji oparcia w spacerówce :P ale oparcie reguluje się bodajże w 3 pozycjach :)

Gondola jest wielka - Gabryś jest długim dzieckiem, spokojnie mieścił się w niej w kombinezonie i wełnianym śpiworku :) pokazałam też zdjęcie z czerwca zeszłego roku - Młody miał wtedy 9m-cy i jeździł w gondoli - w tym czasie siedzisko spacerówki było u producenta - wszywano dłuższe pasy naramienne i dodatkowy pas między nóżkami :) poza tym dołożono gąbkę(czy coś innego?) pod plecki w spacerówce - żeby było bardziej miękko :)

Kontakt z producentem - rewelacyjny :) zarówno przed jak i po zakupie :) każdy problem był rozwiązywany :)

opadała budka - przysłano nowy mechanizm do wymiany :)

minusem jest tendencja do skrzypienia kół i plastików - ale pewnie z kołami poradzi sobie jakiś zaradny Tatuś ;) wystarczy dobrze nasmarować - aj tego nie potrafiłam dobrze zrobić ;)

do wózka mogę dołożyć fotelik Ramatti Mars http://forum.trojmiasto.pl/Fotelik-Ramatti-Mars-0-13kg-limitowana-seria-Animals-t228683,1,16.html
pasuje do adaptera - można zamontować na stelażu - my ani razu nie wykorzystaliśmy tej opcji :P

kolor bardziej bordowy - zawsze był problem z uchwyceniem go ;)

Wszystkie koła pompowane, przednie skrętne z możliwością blokady do jazdy na wprost(przydatne na plaży lub w śnieżnych zaspach)

image

image

image

image

image

image

image

Wózek do obejrzenia na Przymorzu :)

Gratis dokładam osłonki przeciwsłoneczne do samochodu, czarną moskitierę na spacerówkę. Adapter(muszę go odnaleźć) i fotelik jeśli kupujący będzie chętny :)

Cena 520zł do negocjacji :)

Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mikado Boston - super wózek w ekstra cenie ;-)

jeszcze raz 1 zbiór fotek, bo coś nie weszły ;)

image

wątki forumowe o wózkach Mikado :]
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-i-City-Car-2-t123892,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/MIKADO-ASTON-t149567,1,16.html

sprzedam za 500zł :] byle szybko :) i całość ;) bo potrzebuję miejsce na schowanie rowerka ;)

genialna jest ta tacka dla rodziców! Szkoda, że mój wózeczek nie ma takiego bajeru (a myślałam, że ma wszystkie ;P)

tak - fajny bajer :] zawsze można mieć coś pod ręką ;) (soczek, smoczek, bułkę itd.)

cena na dziś - 450zł :) już bez targowania ;) byle szybko ;) bo się rozmyślę ;P

Zapomniałam napisać - wózek kupiony w lipcu 2009, używany od połowy października 2009 do czerwca 2010 :) i od października 2010 do marca 2011 :) (na zmianę z 2 innymi wózkami)

bardzo ładny wózek, szkoda, że u mnie nic się nie zapowiada na dziecko bo kupiłabym od razu. I ta cena, to jak za darmo :)

potrzebuję miejsce w suszarni(tam jest wózek) żeby wstawić rowerek ;) który teraz stoi w pokoju ;P

dlatego taka cena :]

Agusia, wystaw na allegro.
Ja dałam tutaj ogłoszenie na 2 wózki i nie było zadnego odzewu a przez allegro sprzedałam trochę drożej w kilka dni chociaż napisałam że tylko odbiór osobisty.

i faktycznie odbiór osobisty? bo ja właśnie ze względu na wysyłkę nie chcę na Allegro :/ nie chce mi się znowu szukać ogromnego kartonu ;)

wystawiłaś na kup teraz czy licytacja?

na kup teraz
napisałam, ze ze względu na wagę i duża ilość elementów (bo tez 3 w 1)
tylko odbiór osobisty. Od razu widziałam że kilka osób dodało do obserwowanych. Zadzwonili, umówili się, przyjechali, wzieli.

tylko, że nie nacisneli Kup teraz tylko przyjechali i kupili i powiedzieli, żebym zakończyła sprzedaż. No i tak w tych 2 przypadkach, wiec nie mam opinii :( Ale za to taniej wyszło, za wystawienie tych 2 wózków zapłaciłam ok. 11 zł

a co w przypadku gdyby nie "kupili teraz" - a w momencie faktycznego zakupu ktoś inny to zrobił? :P czyli by kupił wózek, którego już nie ma?

dlatego jak tylko przyszli kupujący i fizycznie kupili wózek to ja zakończyłam sprzedaż (usunęłam ogłoszenie). Tylko, że tak możesz zrobić tylko jak weźmiesz opcję KUP TERAZ, jak bedzie licytacja i bedzie pierwsza oferta to już ogłoszenia nie wycofasz.

Ja miałam pierwszy emmaljunga też pompowane koła, godola+spacerówka, dodałam do tego fotelik samochodowy 0-13kg+ dwie wanienki i jeszcze karuzelkę FP i wiecie gdxzie musiał mój mąż to wysłać? Do Czech pocztą polską :D Nie chcecie wiedzieć jakie to były duże paczki hahaha :D

hehehe, no własnie! I dlatego, żeby sie nie meczyć żeby to wszystko upakować i wysłać to napisałam odbiór osobisty ;)

Haha, nooo.. My daliśmy różne opcje Wózek obserwowało 15 osób, wydaje mi się,że wszyscy czekali do wypłaty żeby kliknącć bo co chwilę ktoś pytał.. No ale jak masz kupca, potrzebujesz kasy na nowy wózek + fotelik samochodowy to się nie zastanawiasz tylko sprzedajesz:)

A mi bardzo zależało na foteliku maxi-cosi tobi, który kosztował ponad 800zł więc to było za pieniądze z wózka+ kupiliśmy jeszcze x-landera;D

Aga ja wystawiłam swoj wozek o 22:30 a o 9 rano już miałam sprzedany :)
nie pakowałam w karton tylko w folie i wysyłałam kurierem za niecałe 30zł :)

Ja ogólnie z wózkami też tak miałam. X-landera wystawiłam o 20 a o 22:30 już był kupiony :DD:D:D

Teraz jestem mądrzejsza i karton od wózka zostawiłam;) Więc będę miała w czym go wysłać :)

dzięki za rady :) wystawię też na Allegro :)

ja jakiś miesiąc temu spaliłam karton po Bostonie ;) ale i tak fotelik już by tam nie wszedł ;)

My na dwie paczki musieliśmy wysłać ze względu na te wanienki i foteli, bo są dokładne wytyczne co do wysylek np za granicę. Jak dobrze pamiętam jedna paczka nie mogła przekraczać 20kg.. I teraz Mąż stawał na wagę z poszczególnymi elementami i bawiliśmy się w dokoptowywanie do poszczególnej paczki rzeczy zeby waga była odpowiednia:D..Jeden raz miałam taki problem,ale już potem było ok, bo w Polsce szły wózeczki (Moja mała miała ich do tej pory 4 bo mi się nudziły i wymieniałam;D...)

możesz zrobić tak, że napiszesz że przed wciśnięciem kup teraz prosisz o kontakt telefoniczny w celu upewnienia się czy ogłoszenie aktualne
albo jak ktoś przyjedzie i fizycznie kupi wózek usuniesz całą wpisaną treść i napiszesz "SPRZEDANY", co by nikomu nie umknęło i poczekasz aż kupujący dojedzie do domu i kliknie
albo jak ktoś przyjedzie po wózek to udostępnić im komputer żeby wcisneli to kup teraz (też tak mogłam zrobić)

Daria, ale jak ktoś np na licytacje wystawi i ktoś zalicytuje to też masz prawo zakończyć przed czasem podając przyczynę,że zostało już sprzedane:):):)

nie wtedy nie, jak licytacja sie zacznie to zakończyć nie możesz, ale widziałam (często przy sprzedaży samochodów) że ludzie dopisują "zastrzegam możliwość zakończenia aukcji przed czasem". Nie wiem nawet czy jak jest licytacja to jest dostępna opcja "zakończ przed czasem", nigdy nie wystawiałam nic na licytację, to by musiał powiedzieć ktoś kto to robił

Aga dałaś mi chyba kopa zeby i ja cos zrobiła z naszym Bostonkiem:) nie chce mi się jak diabli;/ a miejsce zajmuje ehhh szkoda, że to nie jest prostsze:D

Daria- da się tak:) Ja wystawiałam tak i da się tak zakończyć ^__^

Sylwia - no właśnie u nas też stoi i stoi ;) Trapera już się pozbyłam :)
po co mi kilka wózków? ;) w tym 2 wielkie ;)

właśnie tworzę aukcję :)

420zł :)

aktualne :P

jedna kobieta chciała przyjechać obejrzeć, zarezerwowała do wieczora dnia następnego... w tym czasie dzwoniła druga zainteresowana - powiedziałam, że rezerwacja i żeby zadzwoniła następnego dnia...

ostatecznie pierwsza nie przyjechała, druga kupiła inny wózek...

coś ten nasz Boston nie ma szczęście :/

dobra - 400zł i ani złotówki mniej :) byle opuścił już naszą suszarnię/bagażnik ;)

dziś, jutro i w sobotę do obejrzenia w Jasieniu :)

wózek sprzedany :)

Witam.. ja tez mam do sprzedania wózeczek.... model ASTON.
Wersja 3 w 1. Kolor szary+ malina. Wozeczek doskonaly.. gdyby nie kolor malinowy to z pewnoscia zostawilabym i czekalby na drugiego dzidziusia... :) kontakt: eska-p@wp.pl