Mikołaj i spółka

Temat dostępny też na forum: Mikołaj i spółka
Opinie do filmu: Mikołaj i spółka.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super film.

Ubawili się dorośli i dzieci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Opinia o filmie mikołaj i spółka

Oglądałem dzisiaj z rodziną ten film w kinie i byłem oburzony.film działa na podświadomość dzieci - reklama korporacji Amazon, reklama sztucznych witamin firm farmaceutycznych, reklama facetów bawiących się lalkami i całujących, reklama Francji i magii świąt gdzie dzisiaj rządzą radykalni muzułmanie.Tam nie wolno już nawet wystawić choinki na głównym rynku a tu taki film reklamujący Francję i magię świąt. Film stworzony na zamówienie korporacji i ogłupiajacy dzieci wpływający na podświadomość. Przecież dziecku musi być już za małego wszczepione do głowy że sztuczne witaminy leczą.Pozdrawiam myślących i odpowiedzialnych rodziców
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Bardziej kretynskiej wypowiedzi zasciankowego buraka z jakiejs wiochy nie slyszalem.

Dzieciom nie polecam!

Zgadzam się z poprzednią opinią, nie polecam dzieciom. Bajka raczej dla dorosłych- momentami śmieszna a jednocześnie antyrodzinna, z elementami homoseksualnymi i kryptoreklamą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikołaj i spółka

Nie polecam!!! Straszna nuuudaaaa!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Oglądałam nie dawno ten film to jest połączenie komedii z familijnym po SUPER
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odradzam!!!

Bajka ideologiczna z promowaniem homoseksualizmu oraz ze scenami seksistowskimi i budzacymi strach. Był moment gdzie nasz 6 latek zakrywał oczy ze strachu. Jestem pewien że pod przykrywką " magi Świąt " specjaliści od wpływu na podświadomość chcieli zgorszyć nasze pociechy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie polecam

Najlepsze kadry z filmu umieszczono w zwiastunie. Reszta jest irytująca. Zdenerwowani,krzyczący na siebie nawzajem bohaterowie. Mikołaj który nie lubi ludzi i nie ma pojęcia o dzieciach utożsamiający je wyłącznie z śpiącymi niemowlakami. Nerwowy i poirytowany. Francuska rodzina, która nie chce obchodzić świąt z rodziną. świąteczne były tam tylko chyba dekoracje. Chwilami zabawny ale to raczej humor dla dorosłych.

Inne tematy z forum

David (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: David . Przeczytaj o filmie.

Drama (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Drama . Przeczytaj o filmie.

Dream Scenario (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dream Scenario . Przeczytaj o filmie.