Mikołaja na Wigilię

Temat dostępny też na forum: Kupię Rodzina i dziecko
poszukuje do wynajecia Mikolaja na Wigilie do domu dla maluszkow - tylko w normalnychcenach, bo jak czytam ze za wizyte 0,5godziny mam zaplacic ponad 200 zl to zastanawiam sie czy samemu sie nie przebrac.
ma ktos cos godnego polecenia??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mikołaja na Wigilię

noo takie są ceny niestety co roku :-) ...poproś kogoś z rodziny albo sąsiada ...swoją drogą dla dzieci to nieraz wększy stres niż frajda . Ja nie robię takich cyrków , u nas mikolaj przychodzi w nocy :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym roku tez chcialam dla córki, dopoki nie zobaczylam ile to kosztuje :) - 200 zł to przed 15-stą :)
zdecydowanie wole zainwestowac te pieniadze w prezenty :)

heh :P kiedyś nawet z moim ex zastanawialiśmy się czy nie bawić się w takie przebieranki - dobry sposób na zarobienie całkiem ładnej kasy ;)

w sumie nie dziwię się, że są takie ceny - kto chce jeździć i przebierać się dla obcych dzieci zamiast samemu siedzieć przy wigilijnym stole ;)

Betty a powiedz z jakiej jesteś dzielnicy? mój tata rzebiera się na wigilię u sąsiadów, więc może też by mógł i u Was:) daj znaka jak cos na maila: joasik6@wp.pl

a GDZIE miałby mikołaj przyjśc znam znakomitego mikołaja z prawdziwym brzuszkiem he he

Popros kogos z sasiadow, albo zrob wymiane ze znajomymi. Ktos od Was bedzie Mikolajem dla ich dzieci, a oni sie odwdziecza tym samym. Mozecie zrzucic sie na jeden stroj i co roku powtarzac akcje. U nas w rodzinie tak zawsze sie robilo.

ja pamietam jak jako już nastolatka byłam i przyszły świeta przyszedl św Mikokłaj beka była bo moja wtedy 6 letnia siostra powiedziala mamo zobacz ten mikołaj ma buty jak mój tatuś wiadomo śmichu co nie miara

u nas moj brat jest mikolajem ma odpowiednia posture - chcialam wam powiedziec ze jesli szukacie strojow mikolaja to szybko to robcie rok temu o tej porze juz pustki byly w strojach

A jak byłam mała i wiedziałam że mikołaj przyjdzie dać prezenty to i tak się go bałam ...

moja córcia bała sie zeszłym roku hi

faktycznie te ceny moga bulwersowac ja jako sw Mikojaj zaczynam wreczac prezenty od godz 17 i robie to juz 4 rok ale tak sie sklada ze roznioslo sie wsrod znajomych znajomych i mam ograniczony teren tj Sokolka okolice Gdyni i Chwarzno jezeli jest to niedaleko to zapraszam. Ja to robie za 50 zl i jest ok !

Rok temu Mikołajem była moja mama:)
Było rewelacyjnie,mnóstwo śmiechu dla nas a córcia w ogóle się nie bała.

W tym roku jeszcze nie wiem gdzie wigilię spędzimy ale bardzo bym chciała aby ktoś się przebrał,może poprosimy sąsiadów.
Jeśli dziecko się nie boi i nie stresuje to uważam za frajdę,przecież teraz dzieci tak szybko przestają wierzyc w Mikołaja:)

Oferujemy Świętego Mikołaja ze Śnieżynką.Cena 80 zł.Godzina do uzgodnienia.Podaje maila: mmimoza@interia.pl lub tel konatkt. 788125829
Pozdrawiam.
Agata i Marcin