''Mila ekspedientka''

Temat dostępny też na forum: Zakłady mięsne Warmia
Nie dawno na moim osiedlu otwarto sklep mięsny Warmia ma on konkurencje gdyż w pobliżu jest kilka sklepów tej branży .Jakość wyrobów skusiła mnie i robiłam w nowo otwartym zakupy.Uważam że ogromna konkurencja powinna być dodatkową motywacją do traktowania klientów należycie.Niestety wczoraj poprosiłam grzecznie ekspedientkę o wybicie kotletów maszyną .Pani za ladą odparła, ze nie może; gdyż ma umyta maszynę i nie będzie jej brudzić .Była dopiero godz.16 a sklep jest czynny do 18.Poprosiłam jeszcze raz o to samo ,ale stanowczo odmówiła chyba dając do zrozumienia, że obok w mięsnym mogę liczyć na więcej Niestety powróciłam do niezawodnej konkurencji .Potem od znajomej ,która potem robiła zakupy w Warmii dowiedziałam się o niemiłych komentarzach na mój temat do innych klientów.Ja byłam kulturalna i chyba wiele nie oczekiwałam.Jestem emerytkąteż pracowałam i maszyny myłam po pracy, a nie kilka godzin przed jej końcem.W każdym razie ja wróciłam do konkurencji gdzie kupowałam od lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ''Mila ekspedientka'' + przeterminowane wedliny

W tej firmir generalnie nie ma czegos takiego jak utylizowanie przeterminowanych produktow a chodzi konkretnie o sklepy firmowe. Zwracajcie uwage na promocje i hit dnia, w polowie lub wiekszosci sa to sprzedawane art po terminie do spozycia. Osobiscie trafilem na takie artykuly a pozatym znam pracownikow i to co mi opowiadaja to masakra, sprzedaje sie cos za grosze az do momentu niz zacznie smierdziec. maja swoje przeceny: wedliny po 5.99, 9.99, 15.99 a czesciowo to SYF !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0