Mile zaskoczony
Dzisiaj miałem okazję skorzystać z masażu w powyższym salonie. Przyznam, że jestem pod wielkim wrażeniem. 2h wcześniej telefon do salonu, po drugiej stronie miła Pani, z którą ustaliłem godzinkę przyjścia oraz masażystkę. Prosty dojazd - prawie w centrum miasta, minuta drogi od przystanku. Przyjazd do salonu, a w środku piękne i uśmiechnięte masażystki. Salon elegancki i przestronny. Pani z recepcji zaproponowała mi kawę, podziękowałem, a masażystka Iza (blond włosa, atrakcyjna, pełna wdzięku dziewczyna) zaprowadziła mnie do jednego z pokoi. Szybki prysznic i na łoże. Na początku masaż spokojny i delikatny, z czasem akcja się rozkręcała, a atmosfera podgrzewała - masaż całym ciałem i namiętne przytulania. Iza bardzo się angażuje w masaż, co mnie mile zaskoczyło.
Pokój do masaży jasny, wygodne łóżko i duże lustra wokół - oczywiście ze sprzętem grającym i szafą na ubrania. Zamiast świeczek przygaszone światło (mnie to nie przeszkadzało). Po namiętnym masażu, wspólna kąpiel w pokoju dla duetów.
Czułem się jak w siódmym niebie :) Przyznam, że pierwszy raz coś takiego przeżyłem, a spotkanie z Izą pozostanie mi na długo w pamięci. Myślę, że nie raz odwiedzę salon. Całuje i pozdrawiam.
Pokój do masaży jasny, wygodne łóżko i duże lustra wokół - oczywiście ze sprzętem grającym i szafą na ubrania. Zamiast świeczek przygaszone światło (mnie to nie przeszkadzało). Po namiętnym masażu, wspólna kąpiel w pokoju dla duetów.
Czułem się jak w siódmym niebie :) Przyznam, że pierwszy raz coś takiego przeżyłem, a spotkanie z Izą pozostanie mi na długo w pamięci. Myślę, że nie raz odwiedzę salon. Całuje i pozdrawiam.