Adam - ocena (1) Byliśmy na urodzinach organizowanych tuż przed świętami przez znajomych -... Adam Jakub - ocena (1) Fantastyczne miejsce na dziecięcej mapie Gdańska!!! Bawialnia doskonale... Jakub Adam - ocena (1) Kolejna wizyta i po raz kolejny wychodzimy całą rodziną zadowoleni. Bawialnia... Adam
Jakub - ocena (1) Zrobiliśmy urodzinki dla dwuletniego syna i jesteśmy bardzo zadowoleni , na... Jakub Bartek M - ocena (1) Fantastyczna przestrzeń dla dzieci oraz rodziców! Mnóstwo atrakcji, pyszna... Bartek M Julia - ocena (1) Najlepsza bawialnia w jakiej byliśmy! Piękna kolorystyka i przemiła obsługa ️... Julia Konrad - ocena (1) Świetne miejsce, miła obsługa, pyszna kawa. Dziecko po prawie dwóch godzinach... Konrad Julia - ocena (1) Piękne miejsce ze znakomitą kawą. Bardzo fajny pomysł z małym miasteczkiem... Julia Mateusz - ocena (1) Nasza ulubiona sala zabaw w Gdańsku. Byliśmy po raz kolejny w ten weekend,... Mateusz Sylwia - ocena (1) Ulubiona bawialnia w Trójmieście. Pięknie zaprojektowane , w środku zawsze... Sylwia Paweł - ocena (1) Świetne miejsce z ogromną ilością różnorodnych zabawek. Córka zachwycona,... Paweł Magda - ocena (1) Świetne miejsce do spędzenia czasu z dzieckiem. Kawa + zabawa na najwyższym... Magda Kuba - ocena (1) Niesamowite wnętrze i klimat panujący w bawialni. Rodzic może w pełni... Kuba Jakub - ocena (1) Świetne miejsce dla dzieci. Ogromna ilość zabawek i bardzo czyste zadbane... Jakub Marcin K - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Trafiliśmy tam przypadkiem w... Marcin K Marcin Rz. - ocena (1) Bardzo podoba mi się ta przemyślana przestrzeń, nie jest tutaj głośno tak jak... Marcin Rz. Andrzej - ocena (1) Super miejsce, pyszna kawka i bardzo dobre ciasta. Wspaniale, że takie... Andrzej Liliana - ocena (1) Niezapomniane urodziny mojego 5- letniego synka! Bawialnia jest nowa,... Liliana Marta - ocena (1) Wspaniale zorganizowane urodziny dla czterolatka. Jeszcze raz dziękujemy!,... Marta Angelika - ocena (1) Super miejsce, polecam każdemu organizacje urodzin! Przyjęcie dla naszej... Angelika