Millenium Bank

1 Sierpnia zaczyna się szkolenie w Warszawie dla nowych pracowników tego banku , czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z pracą i takim szkoleniem ?? A może jest ktoś kto również się na nie wybiera ??

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Millenium Bank

znam babki ktore pracuja w banku w odziale sopot, ogolnie atmosfera jest strasznie syfiasta, zwlaniaja ludzi jak sie nie osiagnie wynikow, wyniki sa praktycznie nie do osiagniecia w punkcie sopot ciagla rotacja, ludzie nie moga wytrzymac to sami odchodza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie dosyć sporo słyszałam nieprzychylnych wypowiedzi a najbardziej obawiam się lojalki za szkolenie która zobowiązuje do pracy dla nich przez dwa lata inaczej zwrot kosztów. Nie mam doświadczenia w bankowości za to w obsłudze klienta, więc nie wiem czy te wyniki będą dla mnie do ogarnięcia. :/

bosze banki... czemu banki ciągle się ogłaszają że potrzebują pracowników???? odp. banki nie potrzebują pracowników ale ich baz danych czyli rodziny i znajomych którym można wcisnąć produkty... nie chce ci mieszać ale może być tak że pozakładasz rodzinie konta itp. i cię zwolnią z braku sprzedaży... regionalni nie maja skrupułów ... przy ich zarobkach nie mogą stracić posadki ... a szarak to szarak pozdrawiam i życzę powodzenia ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak ci karzą podpisać lojalke na2 lata to masz parce na 2 lata chyba ze ci sami dadzą wypowiedzie

dno i 5m mułu

już nawet nie chce mi się rozpisywać, bo już raz więcej się wypowiadałam.. poszukajcie sobie w gazetach archiwalnych artykułów o mille i ich "cudownych" oddziałach

Jak w Trojmiescie to dobrze pracuje się w SKOKU. ja pracuje już jakiś czas i nie narzekam- atmosfera OK i zarobki z premią całkiem całkiem :D

durna babo, mam nadzieję, że moderacja wywali twoje posty.

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...