Miłość czy isnieje

Mam 46 lat i dwa nie udane maluzenstwa pierwszy mąż alkoholik po nim trzy córki dziś już dorosłe lecz w między czasie związałam się z 5latlodszym mężczyzna z którym mam dwoje dzieci a który okazała się zbokiem, dziś się rozweodzimy świat runol mi na łeb po raz kolejny i zastanawiam się co z wami jest nie tak, chce być jeszcze szczęśliwa szanowana uwielbiana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

> zastanawiam się co z wami jest nie tak

Zastanów się, co z tobą jest nie tak, że takich właśnie nieudanych wyborów dokonujesz.
I na jakiej podstawie ekstrapolujesz dwa (słownie: dwa) doświadczenia na całą resztę populacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A i trzeci, czy nawet czwarty może okazać się nie lepszy jeśli nad sobą się nie zastanowisz
Szczęście, szacunek, uwielbienie w jednym pakiecie, naraz? A może jeszcze do tego maybach i willa w Toskanii? Musisz być bardzo, ale to bardzo wyjątkową osobą skoro wobec świata masz tak duże oczekiwania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ..... tak jest że faceci muszą mieć powód do szanowania ?! szanuje się za coś, nie wiem.... wiedzę, rozum, dokonania, "czasem" wygląd i "łóżko" . Bagaż doświadczeń, który oferujesz nie jest dla większości powodem do szacunku.

Na usprawiedliwienie dla tych facetów to... nie jeden król w historii zaczął pić jak mu się ciągle córki rodziły ;) , drugi może szukał tego powodu do szacunku, szukał, szukał w końcu zostało mu tylko to "łóżko" ¯\_(ツ)_/¯

Po to człowiek ma wolną wolę by czynić to, co uważa za właściwe. Jak uważa za właściwe uciekać w używki to faktycznie ma problem,
- sam ze sobą

Re: Miłość czy isnieje

Czesc Gosiu... Odezwij sie.... Tomasz1875@wp.pl

Re: Miłość czy isnieje

Szanuje się za szacunek...

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Realnej na spacer (10 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto