Mimo braku atmosfery spa nie było tak źle
Groupon-najadłam się strachu po wszystkich opiniach na necie, ale…Poszłam dnia, którego byłam umówiona dwa miesiące wcześniej. Pani w recepcji niezbyt przyjazna i nazbyt miła ale nie było najgorzej.Przywitała mnie, zaprowadziła do szatni i zaprosiła do sauny. Szatnia na jedną osobę wystarczająca. Są szafki, krzesełko, umywalka z lustrem. Poszłam do sauny–byłam 20 minut zamiast 30-szkoda, bo bym jeszcze posiedziała. Sauna malutka, góra 2osobowa. Nie było wody do polewania.Po saunie wzięłam tylko prysznic i poszłam na masaż. Pan masażysta, bardzo młody ale ok. Miły i dyskretny. Masaż całego ciała trwał dobre 50 minut-dla mnie wystarczająco. Potem, od razu przyszła kosmetyczka. Zrobiła odżywczą maskę na twarz i na dłonie. Nic więcej z dłońmi nie robiła. Cały zabieg kosmetyczny trwał ok. 30 minut. Pani podziękowała i poszłam się ubrać. Całość zajęła ponad 2h. A teraz minusy:w Spa strasznie zmarzłam, leżałam na łóżku prawie 1,5 godziny (koc miałam) i było mi po pewnym czasie zimno–Wielkim minusem jest wystrój! Nie ma atmosfery Spa, nie ma świeczek, kwiatów, kadzidełek, nie ma kawy–wnętrza są puste, a nawet powiedziałabym stare, trochę takie z poprzedniej epoki.