Minimala Tauta: Polacy nie gęsi swoje techno mają

13.09 - sobotaMINIMALA TAUTAczyliPolacy nie gęsi swoje techno mają"main:DOMINIK MULLER (Furanum/Ante-Rasa/Locked Rec. - Katowice) - LIVE PA!RAZOR_RADDISH (MoM - Mysłowice)RAFIQUE (Audioscope)ESSENCEfontanna:NEWMAN (Drive - Warszawa)BEETROOT (Berlin House - Warszawa)KCR (Site rec.)EDDIEplakat i wizuale by YANwstęp:do godz.24 - wszyscy 10 złpo 24 - z kartą klubu/kobiety - 10z ulotką - 15normalny ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mozna podjechac

yeap

widze małe zainteresowanie, jakby napisali ze gra hazel lub inni tego typu vixiarze, to od razu był by szał z opiniami!!

ja będę ;)

cała szczęście ja nie jestem gęsią i mam swój rozum i od monotonnego walenia technicznego trzymam się z daleka. Jak można tego słuchać?

muzyka

idź już do domu i się zaszyj...

gaska

marszalec tez bedzie

opinia

Lepiej, zeby bylo mniej konstruktywnych opinii, niz pelno opinii pietnastolatek latek myslacych, ze sluchaja techno i pokrewnych...

Moge powiedziec, ze przyjemnie pomasowalo mi ucho wczoraj... ostatnio na takiej imprezie bylem w styczniu wiec dobrze, ze tutaj sie wybralem...

Szkoda, ze tyle ludu jara fajki na tym parkiecie - pozniejsza pora robi sie smierdzaca mgla londynska, idzie zdechnac...

Inne tematy z forum

Gdański Sylwester na Chełmie 2024/2025 (4 odpowiedzi)

Tegoroczne przywitanie Nowego Roku odbędzie się w dwóch dzielnicach Gdańska. Zabawa zorganizowana...

Tribute to Hans Zimmer, Ennio Morricone, John Williams (3 odpowiedzi)

"Spektakularne wydarzenie łączące muzykę najsłynniejszych kompozytorów globu. Znakomici artyści,...

Dr Misio (5 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncerty zespołu Dr Misio - bilety już w sprzedaży! Po sukcesie wiosennej trasy...