Mirka - opinia

Niestety nie polecam zajęć fitness w tym klubie. a w szczególności ABT!!! Dziewczyna nie ogarnia sama ćwiczeń. Wolna dynamika zjęć. Chodząc na fitness mam zamiar się wyrzyć, wypocić i lubię energiczne zajęcia a po aerobicu w Forfit się nie spełniłam z żadnych z tych rzeczy;P Większośc klientek to pane 40+ i moze dlatego zajęcia sa mało dyamiczne. Pochodziłam pare razy i już wiecej nie zagoszcze w tym klubie. Pozatym mało zajęć i tylko w godzinach wieczornych o 18 i 19.
Polecam zajęcia z mała czarną dziewczyną...bodajże Małgosią:) ona jedya ma żywe zajęcia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mirka - opinia

Ja chodzę regularnie na zajęcia na forficie :) Dziewczyna od ABT w pondzialki sie zmieniła, tez pamietam ze było słabo ale od czasu zmiany (jakos w październiku ) nowa dziewczyna daje niezly wycisk! :) pozatym wtorki i czwartki dancowe zajecia sa poprostu mega! wulkan endorfin!!!! polecam!!!

Re: Mirka - opinia

Do klubu Forfit uczęszczam od października. Miałam okazję uczestniczyć w zajęciach u dwóch miłych, młodych Pań. Obie prowadzą zajęcia bardzo profesjonalnie.
Ustosunkowując się do opinii Mirki - podczas poniedziałkowych zajęć ABT wydawało mi się, że niby taki luz, niby nic męczącego.. dopóki nie zauważyłam jak pot leje mi się po plecach ;) co w moim przypadku traktuję jako wyznacznik dobrze odbytych zajęć :) Dodam że jestem osobą szczupłą i nie mam zadyszki przy wchodzeniu po schodach i pocenie wcale nie jest łatwą sztuką ;) Dlatego nie zgadzam się, że na tych zajęciach nie sposób się wypocić i wyżyć. Zgadzam się natomiast że Pani w krótkich czarnych włosach ma niesamowitą energię :)
Bardzo polecam zajęcia fitness w tym klubie, gdyby jeszcze sauna damska była dostępna od poniedziałku do piątku to byłoby super :)