Młode Pary 2012 (część 25)

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko, kaplica przy Kościele św. Trójcy w Gdańsku,oprawa muzyczna kościoła: zespół NaNiby,makijaż Ania Stykała, fryzura Aleksandra Czerwińska
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
4 sierpnia - rosa87 => Sala Orchidea w Chwaszczynie, Parafia Chwaszczyno, zespół - "Pozytywne wibracje", Foto i DVD - Andrex.
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
18 sierpnia - narzeczonaaa =>(Emilia i Paweł)
18 sierpnia - Ewelina =>(Ewelina i Paweł)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
25 sierpnia - Milena7 =>(Milena i Mirek) kościół pw. Św Ignacego Loyoli Gdańsk; Wesele sala bankietowa w Lublewie; Kamerzysta i fotograf The Best Choice; dj Przemysław Kostuch
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
8 września - MonikaG =>(Monika i Marcin) Kosciół pw NMP Gdańsk - Przymorze, wesele "Na Wzgórzu" Suchanino, Dj Cobra, auto: Fiat 125p, makijaż i fryzura: Dalia
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
15 września - shani =>(Asia i Krystian) ślub w kościele NMP Wspomożenia Wiernych w Rumi, wesele w Hotelu Faltom w Rumi
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
22 września - Julka =>(Julita i Paweł)
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska
29 września - emi_w =>(Emilia i Piotr) Parafia pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, obiad Villa Palladium, foto Błażej Maziarz

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:

21 Styczeń - Milena86
14 kwietnia - Madziarrra => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Madzi-Kamila-14-04-t382180,1,11.html
21 kwietnia - halmonika
27 kwietnia - Joanna
28 kwietnia - Kamcia01 => http://forum.trojmiasto.pl/Kamila-i-Daniel-28-04-2012-relacja-t383992,1,170.html
28 kwietnia - wilczek
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Slubna-Madzika-28-04-2012-t383425,1,11.html
28 kwietnia - mannaznieba1
28 kwietnia - moniska84
5 maja - Asia
5 maja - NaMiBiA
12 maja - Sunniva
19 maj - ilona22
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka
26 maja - drosera
26 maja - talus25
26 maja - Emili
26 maja - Ewcia
26 maja - anusiak0507 => http://forum.trojmiasto.pl/Ania-i-Konrad-zolty-slonecznik-t385672,1,130.html
2 czerwca - Ananao
2 czerwca - M&A
2 czerwca - Emilia
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125
2 czerwca - Madzianka
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357
8 czerwca - gibon
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => http://forum.trojmiasto.pl/wyjatkowy-dzien-9-06-2012-t392648,1,11.html
9 czerwca - Ewelinka22
12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka
16 czerwca - Marta
16 czerwca - Szklaudia
23 czerwca - olimpia20111 => http://forum.trojmiasto.pl/To-naprawde-NAJWAZNIEJSZY-dzien-w-zyciu-powiedzial-moj-Maz-po-wyjsciu-z-Kosciola-23-06-2012r-t395560,1,11.html
23 czerwca - Tymek200221
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=391631
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia
23 czerwca - Moira
29 czerwca - Olesia1986 => http://forum.trojmiasto.pl/Odtad-juz-razem-zawsze-i-wszedzie-tak-mialo-byc-i-niech-tak-bedzie-29-06-2012-r-t394389,1,11.html
30 czerwca - Patka02
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna
30 czerwiec -ania
30 czerwca - gosiaaa => http://forum.trojmiasto.pl/Ten-szczegolny-dzien-30-06-t396703,1,11.html
7 lipca - EeMmAa
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss
7 lipca - Niusinka
14 lipca - Pati_ 14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola
14 lipca - monika0305
21 lipca - karolina89
21 lipca - mojra
28 lipca - angelika84
28 lipca - tygrysica055
28 lipca - ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 25)

ja mojej jeszcze nie wystawiam, bo jeszcze czeka mnie jeden plener :) jak dostane fotki od fotografa wtedy ją wystawię :) na zdjęciu katalogowym prezentuje się wg mnie średnio ;)

dziewczyny jak wam idzie sprzedaż Waszych Sukien Ślubnych bo ja sie dopiero zebrałam i wystawiam na sprzedaż ...

Jakbyście znały kogoś kto chce kupić suknię to posiadam taką
image

Uploaded with ImageShack.us

kontakt: dorcia1988k@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kilka zdjęc z pleneru z mojej relacji na końcu :)
Niestety cos mi ucina te zdjęcia :/. nie wiem czemu :/
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=395560&c=1&k=130

A no :) chodziłysmy razem do szkoły :)

dziekuje za rade - juz znalazlam :)

Aha, no to spoko :) Rozumiem, że jesteś znajomą Marty?

gOSIULEK...
heh...a ja to nawet widziałam jaką miałaś sukienkę na Panieńskim :P
No i faktycznie było bez żadnych różków itp. ;) a upewniłam się jak dziś na FB zobaczyłam Cię w sukience... :) Jak zakładałaś "Nowej" pannie młodej welonik :)
Świat jest mały :)

Nie, nie pisałam relacji. Raczej nie będę :)

Jeśli chcesz fotki zobaczyć to mogę Ci coś podesłać na maila :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gratulacje :)

Gosiulek, a Ty pisalas relacje? zdjecia bym sobie poogladala ;)

U nas właśnie jest pierwszy miesiąc :)

image

Uploaded with ImageShack.us

Dziękuje za info dziewczyny :) zapytam właścicielki sali :)

hej dziewczyny za obsluge ( foto video i zespol ) placi sie 50 % u nas tak bylo
a co do ustawienia stolow i winietek my sie o to wogole nie martwilismy robila to wlascicielka ze swoim zespolem wiec nie pomoge w tej kwestii

dziewczyny nie martwcie sie drobnostkami nie warto ten dzien i tak bedzie cudowny , my podeszlismy na luzie ( oczywiscie troche stresu bylo ale tylko w kosciele ) ale wszyscy gratulowali nam podejscia i ciaglych usmiechow :)

Aisha my placilismy 50% (wesele w hotelu amber), z tego co sie orientuje na wiekszosci sal bedziesz miala taka stawke :)

co do wesela w sobote po piatkowym, to nie mam pojecia.
my mielismy w piatek, to jak w sobote rano wstalismy, to juz staly stoly ustawione na kolejne wesele z talerzami itp.
Warto zapytac na sali, czy jak dasz plan stolow, to Ci poustawiaja winietki tak jak ma byc :) co do strojenia to wg mnie odpada, bo chyba nie w sobote rano :)

~Aisha
my płacimy - ustaliliśmy z kucharką, że jak za połowę porcji, bo nie ma ich na poprawinach, ale zapewnić jedzenie im przecież trzeba :) warto zapytać czy miejsce, w którym organizujecie wesele nie daje na nich zniżek tak jak nasza kucharka...

Dziewczyny powiecie mi może czy na sali płaci się za DJ, fotografa i kamerzystę jak za normalnego gościa? Proszę o odpowiedź

Cześć Dziewczyny! Mama takie pytanie, czy któraś z Was miała wesele w sobotę, a przed wami w piątek było albo wesele albo jakaś inna impreza? Chciałabym wiedzieć jak to ogarnąć logistycznie, bo ani sali nie można wystroić w piątek, ani poustawiać podziękowań i winietek... Zastanawiam się jak to wygląda, bo średnio podoba mi się wizja jeżdżenia na salę w sobotę przed ślubem, który mamy na 15!

mój jest też zasuszony, a w 1sza rocznicę spalę go :)
Oczywiście fotki tez zrobię z tego wydarzenia :) hehe

wczoraj dostaliśmy fotki z pleneru :) super sa !!! wstawię kilka jak wrócę z pracy do domu :)

Ja swój suszyłam zawieszony był obok kaloryfera na wstążce.
W rocznicę ślubu został spalony :)

A ja swoja spalilam :-)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?