Młode Pary 2013 (część 13)

MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje salonikkwiatowy.com.pl, fotograf: Kilar-fotografia.pl
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc, wódka Stock
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej), wódka Krupnik
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń, obrączki Goldex, wódka Premium
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, obrączki: Czarkowski
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega, obrączki Goldex

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
06.07. ~ann - Ania i Przemek, ślub: Kościół w Sianowie, sala weselna u Chłopa w Chmielnie, Dj Daja, fotograf - Katarzyna Puwalska, kamerzysta z firmy Videowspomnienia
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris; fotograf i kamerzysta: p. Kochanowski "Sedan", obrączki Apart
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub :kościoł św. Jerzego w Sopocie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime, wódka Stock
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
09.08. ~Natalia - Natalia i Adrian, ślub: Kościół Garnizonowy św. Stanisława Biskupa w Radomiu, Wesele: Dom Weselny Ambasador w Sławnie k. Radomia ,fryzura : koleżanka, makijaż : sama
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park, obrączki Goldex
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHNprodukt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

STYCZEŃ
12.01. ~ KiD - http://forum.trojmiasto.pl/My-juz-po-12-01-2013-KiD-t451708,1,11.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 13)

Witam wszystkie mlode pary :) Niestety z osobistych powodów jestesmy zmuszeni przelozyc wesele na przyszły rok. I tutaj pytanie do was czy bylby zainteresowany ktos sala w Rewie 24 sierpnia 2013. Nie chcemy po prostu aby przepadla nam zaliczka bo facet nie chce przeniesc jej nam na przyszly rok i powiedzial ze musimy znalezc sobie kogos. Wiec jesli ktos by sie znalazl to prosze o kontakt tutaj albo na moj adres mailowy iz-ka1989@hotmail.com

AgaMalaCzarna -makijazystki nie mam i nawet nie wiem kto teraz w moich stronach jest dobry; może siostra mi jakas znajdzie fajną; slub jest w innej części kraju wiec nie myślę o próbnym makijażu ani fryzurze (fryzjerka jest moja znajoma i calkowicie oddam sie w jej ręce); musimy wszystko zalatwic w tym miesiącu bo później nie mamy możliwość jezdzic 500km i dopinac szczegoly, dla mnie najważniejszy jest sam slub a reszta to tylko dodatek 😊 na szczęście mój TZ tez tak myśli 😊

DZIEWCZYNY ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU NR 14 !!!

http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2013-czesc-14-t460388,1,11.html

Siulowa - być może Łączmy się w pary, kochajmy się :) Ale dyskografia taaaaka wielka, że na pewno coś znajdziemy i to będzie takie "nasze" :) A Jeźdźcy nie do przebrnięcia na weselu, wszyscy by posnęli łącznie z Wami w tańcu :D przerywnik koncertowy ;)

Shanti - Twoja piosenka jest uosobieniem tego, czego ja za nic nie puszczę na swoim weselu ;) i w sumie trochę racja z tym disco polo, ale jeśli pasuje Wam i do Waszego wesela to wszystko w tym temacie :)

olusia3472 - wchodzisz na stronę http://imageshack.us/ (możliwe, że będziesz musiała się zarejestrować/zalogować)

1. przesyłasz zdjęcie czyli wciskasz browse wybierasz z kompa zdjęcie
2. najlepiej ustawić rozmiar obrazu 320x240 dla stron internetowych lub ew. 640x480
3. i klikasz prześlij teraz - zdjęcie się załaduje
4. kopiujesz link dla forum i wklejasz tutaj :-)

nie wiem czy to zrozumiałe ale to proste :-)

tu masz instrukcje na forum : http://forum.trojmiasto.pl/Wrzucanie-fotek-ktok-po-kroku-INSTRUKACJA-z-rys-t62975,1,11.html

Darlonek - mnie również nie przekonują białe buty z białymi pończochami dlatego idę w kolor :-)

my "i love you baby" będziemy mieli jako jedną z dwóch piosenek na cd z zaproszeniami :-)

U nas remont też męczy ale i tak wydaje mi się, że ten brak pozytywnej energii to brak wiosny :-)

Rozyczynka - świetny wybór ... uwielbiam Queen :-) chciałabym widzieć jak to zatańczycie :-) oczywiście dopisuję do listy :-)

Nartu22 - głowa do góry będzie dobrze !!

Aga_Kr - faktycznie "pościelówa" to takie romansidło, wolna piosenka o miłości :-)

nasza piosenka przy Waszych to masakra zwykłe disco polo :-) http://www.youtube.com/watch?v=ywEDaLyYJg0&feature=related

lulka157 - zdolny ten Twój facet :-)

Kawka z miłą chęcią tylko pewnie ciężko będzie zgrać jeden termin :-)

Mamy juz obraczki:) sa piekneeee i najwazniejsze ze takie nasze. Dzoewczyny chodzilam po sklepach z bielizna modelujaca i za cholere nie wyobrazam sobie zalozyc jeszcze czegos dodatkowego pod sukienke- przeciez sie ugotuje..:(

wkleje wam zdjecia ale napiszcie mi jak to sie robi

ajaK-Kaja a na jaką piosenkę kultu się zdecydowaliście?? Ja bardzo chciałam jeźdźców ale to trwa 7 min i za cholere nie da sie obciąć. Ostatecznie chyba się zdecydujemy na apocaliptice- nothing else mettees

spotkanie przedślubne są fajne. raz na jakis czas widziałysmy sie w kilka osób i omawiałysmy co juz mamy, a co do zalwteinia. termain minely juz prawie 3 lata, ale wpolne deserki co jakis czas pozostały:)

Aga zerknij na maila :)

margolcia to i mi zostalo 100 dni ... mamy slub tego samego dnia :D! ale z przygotowań to widze, ze jestes do przodu... ja czekam az K przyjedzie z kontraktu za jakies poltora tyg i lecimy w wir zalatwiania i przygotowań. masz juz ogarnięta makijazystke?

co do dekoracji to chodzilo mi o jedna firme zajmujaca sie wszystkim.
jesli chodzi o usadzanie to macie racje z tym usadzaniem tak zeby wszyscy dobrze sie bawili .... tylko nie wiem czy u mnie przejdzie fakt aby rodzice nie siedzieli blisko nas (moja mama ma takie troche staroswieckie poglady) choc zeczywiscie to troche kszywdzace dla swiadkow... musze jakos delikatnie i madrze poruszyc ten temat ;)

co sądzicie zeby ktoregos pieknego dnia spotkac sie na kawe i porozmawiac :)...

lulka157 a na ile babeczek macie stojak? macie już go zrobione?

Hej, sledze watek od poczatku i własnie mnie oswiecilo ze mamy 100 dni do Ślubu..... tez robimy mały remont w mieszkaniu, wiec przygotowania zeszły na drugi plan. Wczoraj odebraliśmy obraczki w Aparcie (szybko bo w niecałe 2 tyg. a miały byc po 30 dniach - nawet Pani, która nas obslugiwała była w szoku ze tak szybko). Od pon. zaczynamy nauki ( w sumie to tylko mój TŻ ich potrzebuje, bo mi ksiadz uznał ze szkoły sredniej, ale pochodzimy razem). Część zaproszeń już rozdaliśmy. Zostało nam zaprosić moja rodzinke...

może i mocne, ale bardzo fajne i oryginalne :) my zastanawiamy się na 'i love you baby' Glorii Gaynor :D

Podzielam...czasem też mam już dosyć, do tego jeszcze remont i przez to kasa i czas piekielnie szybko się rozpływają, a tu jeszcze trzeba myśleć co do czego, z czym, jakie, kiedy...ale po chwili mi przechodzi i dalej wpadam w wir przygotowań :P może jak porządna wiosna w końcu się pojawi to Ci przejdzie ;)

tak :) jakoś te typowo ślubne buty i białe pończochy mnie nie przekonują... planuję zakup jakichś ładnych srebrnych lub szarych sandałków tylko ciągle nie mam czasu żeby się zebrać :P może w ten weekend rozpocznę poszukiwania :)

Dziewczyny ten kufer to na koperty:))) On tylko na fotce wyszedł mi taki wielki, choć też całkiem mały nie jest, ale to dlatego że teraz te wszystkie kartki z życzeniami są różnych formatów i po prostu do tych wszystkich pudełek gotowych by się nie zmieściły. A że sama często kupowałam kartki w różnych dziwnych formatach to tak zdecydowaliśmy.
No ale ta skrzynka to dzieło rąk mojego lubego:) Ja projektowałam i robiłam zaproszenia i winietki a on wziął na siebie skrzynkę i podstawę do torta ( bo chcemy ten z babeczek a Deker ma tylko taki na 45szt)
Heh, już mu zapowiedziałam, że po ślubie liczę iż ta skrzynka wypełni się biżuterią:))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozyczynka, dzięki ale nie sądze zeby to pomogło...

ajaK-Kaja, ooo o o właśnie, wszystko ma pasować, wymiękam.
Jeszcze dopasowywanie tych wszystkich rzeczy do siebie to jedno, ale fochy bliskich to drugie, jak tu nie zwariować?

Nartu 22: rozumiem Cie mega, wszytko ma do wszystkiego pasowac i o wieeelu rzeczach treba decydowac i niby duzo czasu ale malo itd... Ja pisze wlasnie tez mgr i mam sie bronic w czerwcu lub lipcu i pracuje i jak mam szukac butow to mi sie odechciewa :p

Co do piosenek na pierwszy taniec to jak slysze te polskie niesmiertelne przeboje wzruszajace i romantyczne to przytupuje,kiedy koniec. Tekst jest wazny,ale zeby muzyka nie byla.smetna... My bedziemy tanczyc do czegos Kultu mam nadzieje,z ich piosenki mamy cytat na zaprosEniu i mam nadzieje,ze da sie te do tego pokiwac:) to 'nasz' zespol i ich piosenka bedzie bardzo do nas pasowala.

Co do usadzania gosci, mysle ze klucz usadzania wg waznosci gosci nie jest juz taki wazny na weselu...Najlepiej zapytac rodzicow gdzie chca siedziex,jak sa rozrywkowi to niech sie bawia ze swoim towqrzystwem. NIE SADZE,ZEBY ktos nanweselu ogladal czy goscie dobrze siedza i sie ladnie prezentuja,tylko czy sie dobrze bawia :)
Sorry za literowki, ale to przez klawiature na kom ;)

Lilka, co do "dajcie kasę" to jest to delikatnie zasugerowane, a nie żądza pieniędzy, kwiatów nie chcemy bo nie mamy co z nimi zrobić, a jesteśmy nałogowymi zdrapaczami to chcemy zdrapki. A co do transportu to mamy gości z Gdańska, ślub jest w Kościele może z 3minuty od tramwaju, a obiad weselny może 2 minuty piechotą od Kościoła, to nie ma sensu transportu załatwiać, bo niby gdzie miałby ich zawieść. Każda z zaproszonych par ma samochód i jak informowaliśmy wcześniej o ślubie to się pytali czy jest gdzie auto zostawić, więc mamy dla nich parking/ możliwość zostawienia samochodu na drugi dzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Kasyno (3 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...