Młode Pary 2013 (częśc 5)

MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Joanna Zajecka, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub:?, Wesele: Sala w Wyczechowie,

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, kamerzysta i fotograf StudioBest,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (częśc 5)

hej:)

Buciki nie są płaskie maja platforme i 6 cm obcas sa położone na dywnie z włosa i wyglądaja jak płaski:)

Na przebranie były płaskie całe 30 zł zapłaciłam za balerniny na przebranie;)

Tak moje bitki sa z białych butów.pl

Młode Pary 2013 - ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU NR 6 :-)

http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Pary-2013-czesc-6-t407783,1,11.html

Dziewczyny jeszcze dzisiaj będzie nowy wątek i wprowadzę wszytskie zmiany :-)

Siulowa7 - nic takiego nie słyszałam, mam nadzieje, że to faktycznie tylko plotka. Nie wydaję mi się, żeby ryzykowali aż tak ,żeby popsuć sobie opinie bo prędzej czy później zostanie to zauwazone ale trzeba na to zwrócic uwagę. Teściowej kolega z pracy był ostatnio na weselu i bardzo chwalił jedzenie :-)

Ja będę się umawiała z panią Moniką na oglądanie sali z wystrojem przed weselem ale czekam na dekoracje w fiolecie ( bo zakupili juz taka organzę). Było teraz w sobotę ale mieliśmy wesele w Kościerzynie więc nie daliśmy rady :-( a za tydzien będzie wystrój ecru.

my także prosimy o dopisanie :)

7 września - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord :)

no i czas na Nas:)
6.07.2013 ~~~Patrycja i Mateusz~~
~~Parafia św.Kazimierza Gdańsk~
~~Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie~~
dalsze informacje dopiszę później:)

Pozdrawiam wszystkie Panie Młode 2013:)

Aaa też w sobotę widziałam wypuszczanie gołąbków i nie powiem jestem zaintrygowana. Zastanawiałam się też nad lampionami ale one opadają po 20 min i pytanie brzmi kto to potem sprzątnie??

~Shanti słyszałam od pracownika naszej sali że trzeba bardzo uważać na kucharza bo nie zawsze wychodzą na sale wszystkie potrawy które się zamówiło. Jestem trochę zaniepokojona ale mam nadzieję, że to głupia plotka.

Nikusia,
polecam Ci naszego kamerzystę - Piotr Mila. http://www.pmst.pl Nie ździera kasy, film jest krótki, urozmaicony, dokładny. Piotr jest studentem Wyższej Szkoły Filmowej, więc wie o co chodzi w filmowaniu.

Nikusia86 zobacz sobie filmiki na hp.video-foto-studio.pl, kamerzyści z Gdyni, widziałam cały film ze ślubu i wesela i podobał mi się

Shanti- tak też sobie myślę, że współpraca z taką babą była by katastrofą, a o obrączkach będę informowała.

juzpo- słodziackie butki!! Bardzo fajnie, że na płaskim- wygodnie i oryginalnie! Chyba z białych butów - jak nic nie znajdę z gotowych to u nich zamówię też bo na taneczne za 400 zł jednak mnie nie stać
Może wstawiła byś jeszcze trochę zdjęć?

Teraz już nie pamiętam jak on się dokładnie nazywał. Spytam się i napiszę. :)

A z jakiego kamerzysty nie są zadowoleni ??

Każdy z nas miał ten sam problem z wyborem m.in. kamerzysty i każda z nas pewnie poleci tego, którego wybrała a nasze wybory możesz zobaczyć na początku wątku.
My wybraliśmy Irka Jezierskiego i też w 100% nie jesteśmy pewni, u szwagra się sprawdził, filmy, które pokazywał bardzo ładne, miły i elastyczny ale opinie na forum ma nieciekawe i długo się czeka na film. Mogę polecić Ci jeszcze kamerzystę z Gdyni - Andrex - konkretny solidny bardzo ładnie montuje filmy. Wszystko zależy czego oczekujesz od filmu i ile pieniędzy chcesz przeznaczyć.
Jeżeli chodzi o nauki to jeszcze się tym nie interesowałam - my planujemy chodzić na nauki przy Katedrze w Oliwie.
Czytałam tu na forum, że w Matemblewie organizują nauki weekendowe - najbliższe na wiosnę.

Dziewczyny mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś kamerzystę? Mamy z tym problem. Znajomi którzy ostatnio brali ślub nie są zadowoleni z efektu końcowego więc my dalej szukamy... :(
AAA i jeszcze pytanie gdzie najlepiej iść na nauki przedślubne żeby było krótko zwięźle i na temat? :)

:)
Dzieki

oczywiscie próbne były calkiem inne slubna wyszła inna i najlepsza:)

ok wykreśle :-( widzialam w innym wątku, że chcesz odstąpic termin sali :-( szkoda aj aj aj

juzpo - fryzura bardzo ciekawa

Nikusia86 - dopiszę Was w najbliższej aktualizacji

Witam,

Ja też biorę ślub 14 września 2013 roku. ślub: kościół Ducha Świętego na Obłużu, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej grupa Obiektywni, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis

uuu smutno zabrzmiało:(

Na początku tego wątku wkleiłam fryzurkę, buciki i bukiet moze komuś podunę tym jakiś pomysł...

Shanti, jeżeli możesz to przy następnej aktualizacji wykreśl nas z listy.

My też musimy się zając obrączkami ale jakoś nie mogę fajnego modelu wyszukac. Chcemy isc do jubilera w Oliwie i podpytac. Sprawdzimy równiez Goldex. Zrobilismy juz wczesniej runde po markowych sklepach i na pewno wiemy, ze nie bedziemy tam nic wybierac. Indygo kojarze tego jubilera, on jest obok sklepu cudownyślub - jak sprawdzicie daj znac co i jak to tez sie tam wybierzemy :-)

Indygo nie przejmuj się .... widocznie tak miało byc .... a moze i lepiej ze nie bedziecie musieli wspolpracowac z taka baba :-)

Ja pisalam do swojej Pani menager i jestem bardzo zadowolona bo zgodzila sie na wszystkie moje pomysly i bedzie mozliwosc zeby wyswietlic film dla rodziców :-)

Ostatnio byliśmy na kilku ślubach ale tylko w Kościele to tylko jedna z par miała atrakcje na wyjście czyli gołąbki. Jeżeli chodzi o atrakcje na weselu to wcześniejsza para miała lampiony. Wesele mieli w Lukulusie więc 15 min wcześniej dzwonili na lotnisko otrzymali zgode i puszczali o 23. Fajny efekt, ale musi by dobra pogoda bez mocnego wiatru.

Na weselu w Szarlocie Młodzi mieli fontanne - fajny efekt bo podświetlana zmieniała kolory, nie skorzystałam w sumie więc nie wiem jak w smaku. Podczas tańców troszkę było czuc zapach takiej gorzkiej czekolady. Troszkę brudno się robi w okół niej później. Osobiście uważam, że lepiej taka fontanna sprawdziłaby się na poprawinach bo aż się chciało słodkości :-) Z atrakcji "przerywników" młodzi mieli pokaz swoich zdjęc na początku wesela a później jak było podziękowanie dla rodziców był drugi pokaz zdjec rodziców z młodosci ze smiesznymi opisami.

+ wiejski stół. Myślę, że pomysł spoko i jak ma się nieograniczony fundusz można sobie pozwolić na tego typu atrakcje.

hmm troche kiepsko sie wkleilo ale widac;)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...