Młode Pary 2014 (część 8)

JESZCZE PRZED:

MAJ
23.05.~ kalija - Karolina i Krystian, Ślub-kościół św.Leona Wielkiego(Konwikt) Wejherowo, Wesele - Ośrodek Wczasowy "Bingo Bieszkowice, Zespół - Maykipolo, Filmowanie - Maykipolo, Wódka - Żołądkowa De Luxe, Fotograf - zaprzyjaźniona dobra duszyczka, Winietki, zaproszenia, zawieszki na butelki, wystrój kościoła- wykonanie własne, Suknia - projekt własny - krawcowa Wejherowo,Garnitur - Vestus - niebieski, dobry humor - wszyscy goście :)
24.05. ~Domili; Dominika&Daniel, miejsce: Dzikie Wino, zespół: Półtora Gościa, fotograf: fotogrupa.pl
24.05. ~ DamaKier; Martyna i Krzyś; wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Zawiaty; fotograf - fotoinlove; zespół ArtandBrass
24.05. ~lola80; Monika i Paweł, wesele: Oaza, Połchowo
31.05. ~misiadelko; Kościół: Parafia Św. Wojciecha w Kartuzach, godzina 16.00. Sala: Hotel Pod Orłem, dj Gucio, foto: fotoinlove.pl, video: AMADEOFILM Mrągowo, dekoracje sali, bukiet itp.: AgataDekoracje, dekoracje kościoła: MGFloris, suknia: Bianka Starogard, Obrączki: Czarkowski, skrzypaczka: Agnieszka Elert, fryzjerka: Joanna Rabiega, makijaż ajsvisage
31.05. ~kamyk899; kościół św Walentego Gdańsk-Matarnia, przyjęcie Restauracyjka u Babuni, fotograf OddView, oprawa muzyczna ślubu (skrzypce i śpiew) Państwo Jamioł, zaproszenia i winietki projekt własny, suknia jest (krótka), buty są (różowe), ubiór Pana Młodego - brak, bukiet ślubny, bransoletka kwiatowa dla świadkowej, butonierki ślubne - Kwiaciarnia Doris (galeria bałtycka) . Fryzura i wizaż Dream Beauty.
31.05. ~kopciuszka27; Monika i Paweł, kościół św. Brygidy, wesele: hotel Qubus. Dj Mitch, wizaż: Elżbieta Skoczeń, kwiaty: Prosta Forma.

CZERWIEC
07.06.~kasietta88; Kasia & Rafał, sala: Dwór Magnat w Bojanie Platynowa, Kościół: św. Jadwigi Królowej w Bojanie, Fotograf: Kasia Puwalska, Kamerzysta: Videogroszek, DJ: DjVicek, Bukiet: Tajemniczy Ogród, Fryzura: p. Ania salon Glamur Salon Piękności w Rumii, Paznokcie: Teściowa:), samochód: Hummer H2 vipsstars.pl, obrączki: inneobraczki.pl, wódka: Smirnoff Black
07.06. ~KoliberQ; Parafia pw. Św. Stanisława BM w Gdańsku; Sala: PSM Przymorze; Foto&Wideo: MKVideo; DJ ARO; makijaż: Ola Kowalow, fryzura: salon na ul. Kartuskiej, dekoracja sali: ja ;-)
14.06. ~Karolina; Karolina&Ariel--->Złota Jesień (Kartuzy), Kościół Pod Wezwaniem Chrystusa Miłosiernego Gdynia-Płyta Redłowska, zespół Ragtime
14.06. ~czesia357; Kamila i Tomek, ślub godz. 15.00 w kościele NMP Królowej Polski w Wejherowie, wesele w Sali Szrot w Gościcinie, zespół Nevada, Fryzjerka - zaufana Pani Aneta, Obrączki Złoty Krążek - Gdynia,
Suknia Salon BJ w Wejherowie, Foto Tomasz Śmietanko, Biżuteria: swarowsky, Zaproszenia: allegro, Zielone buty: tablica.pl, wódka Sobieski z Afroalko.
14.06. ~czerwcowe; Karolina i Damian, Ślub: Parafia Rzymsko-Katolicka p.w. Św.Teresy Benedykty od Krzyża (Edyty Stein) Gdańsk-Ujeścisko, oprawa muzyczna w kościele zespół Selah z kościoła p.w. Bożego Ciała w Gdańsku na Morenie, Wesele: Tawerna Grecka LUKULLUS Gdańsk-Kartuska oprawa muzyczna Marek&Bogdan z Gdyni
14.06. ~Patrizia & Daniel, Kościół: Parafia Matki Boskiej Częstochowskiej w Grabowie Parchowskim (Jezioro Mausz na Kaszubach), Miejsce weselne: Ośrodek Szansa Mausz, Muzyka: Sławek B., Zdjęcia: Fotogrupa
14.06. ~justynkie; Justyna & Andrzej, Kościół: Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Olsztynie, godzina 16.00. Sala: Restauracja Przystań w Olsztynie, zespół: GajewskiBand, foto-video: AMADEOFILM Mrągowo
14.06. ~f.i.o.l.e.k; Róża i Krzysiek, Ślub: Parafia Św. Antoniego w Gdyni, Wesele: Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, Dj: Robert Jakubek, fotograf: Kreatorzy Wspomnień, kamerzysta: Video Art Studio
14.06. ~Moniaroz; Monika & Karol, kosciół Najświętszego Serca Pana Jezusa i Św. Małgorzaty Marii Alacoque, godz. 15. wesele Agrotka Osłonino, fotograf i kamerzysta jest, orkiestra jest, wódeczka kupiona
14.06. ~Sylwia i Piotr, Kościół p.w. Św. Aniołów Stróżów w Mrzezinie, sala: Oaza Połchowo, Zespół: Art Media Duo, Foto: Znajomy :) Video: Video Wspomnienia, Wódka: Stock (kupiona)
28.06. ~agunineczka; Agnieszka & Rafał, ślub: kościół pw. św. Ignacego; oprawa ślubu: zespół NaNiby; wesele: Złota Róża , kamerzysta: videogroszek, foto: P. Dmochewicz, DJ: Robert Jakubek, suknia: salon ślubny Bianka, makijaż: Anna Stykała; fryzjer: Image Studio; dekoracja kościoła, Sali, bukiety, butonierki: Anna Dekor; pierwszy taniec: Robert Melon
28.06. ~Izunka; Iza i Mateusz, Parafia Matki Boskiej Częstochowskiej Wrzeszcz, wesele "Pod Lipami" sala Zielona, dj McMike, fot. Błażej Maziarz, obsługa barmańska Bar4You

LIPIEC
05.07. ~aga890, Agnieszka & Damian, sala: hotel Otomin, kościół - parafia Św. Brata Alberta Chmielowskiego Kokoszki, Dj - wodzirej DarJan, Samochód do ślubu - Hummer H2 http://www.max-limo.pl, Fotograf - http://www.fotoinlove.pl, video - Studio 4ma TV, Fryzjerka- zaufana pani Ada, Kwartet smyczkowy 4one, makijaż - Agnieszka Skrzyńska http://ajs-visage.pl/, barmani - http://www.barmanwesele.pl/
05.07. ~Paaulinaa_; Paulina i Artur, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Gdańsk- Brzeźnie, Wesele: Magnat Bojano http://www.dwor-magnat.pl/, foto i video Grupa Obiektywni http://obiektywni.net/ , Suknia: Salon Angel model Giovani, Dj EmCe http://www.djemce.pl/, Makijaż: Agnieszka Skrzyńska http://www.ajs-visage.pl/, Paznokcie stała kiientka: Monika http://www.paznokciemoniki.dzs.pl/, obrączki http://www.ak-bizuteria.pl/
05.07. ~Ewelina i Piotr, sala weselna" Wanilla Weding House "Nowy Dwór Wejherowski, Kościół parafialny Stygmatów Św. Franciszka Nowy Dwór Wejherowski, zespól Max Dance z Lęborka
05.07. ~malagaa; Agnieszka & Robert; Kościół Św. Krzyża w Gdańsku-Wrzeszczu, wesele: hotel Merkury w Straszynie, zespol: Best ze Starogardu Gdańskiego, fotograf i kamerzysta: Shark Foto Studio
12.07. ~Ciasteczkowa; Kamila i Damian, Parafia p.w św. Jana Chrzciciela i Brata Alberta Gdynia chylonia, oprawa muzyczna do kościoła-zespół Lux Mundi, wesele -Dworek Barwik , zespół Pretext, fotograf i kamerzysta- grupa Obiektywni
12.07. ~Kasia & Damian, ślub - kościół WNMP w Redzie, wesele - Vanilla Wedding House Nowy Dwór Wejherowski, fotografia Maja Meronk, Dj i kamerzytsa ImproDance
12.07. ~atagaa; Agata i Adam, ślub - Katedra Oliwska Gdańsk, wesele : Hotel 4 Brzozy na Kowalach, foto: foto in love, zespół: feeling - Lębork, wideofilmowanie: Marek Kowalski - Grudziądz
25.07~ Karolina i David, Gościniec dla Przyjaciół w Wyczechowie, kościół sw. walentego w Gdańsku, DJ Arkadiusz Mieczewski, fotograf FVF z Tczewa
26.07. ~rozsadna; Ania&Piotr, Kościół: Parafia Św. Michała Archanioła w Sopocie, godzina 14:30; Sala: Orchidea w Chwaszczynie, zespół: Jak's band, fotograf: p. Maja Gościniak, kamerzysta: p. Jacek Narloch

SIERPIEŃ
02.08. ~Gosia; Gosia i Mateusz; Ślub w Sianowie, wesele Wichrowe Wzgórza
09.08. ~nataluska19923 wesele: sala Filip w Osłoninie, Kościół: pw. św. Michała Archanioła w Gdyni na Oksywiu, Fotograf/Kamerzysta: Shark Foto Studio, Zespół : Nevada z Redy
16.08. ~heke1990; Ola i Darek, ślub: Potęgowo, wesele: Potęgowo, zespół: Quatro z Nowego Dworu Gdańskiego, foto: Tandem (Lębork), video : videofotoefekt Dariusz Falkowski (Słupsk), wódka: Wyborowa, suknia: Lisa Ferrera (LF 711), makijaż: Atelier Urody Grażyna Knuth (Lębork), zaproszenia: Decorisus, nauki przedmałżeńskie i poradnia rodzinna: Dominikanie, Gdańsk.
16.08. ~Agnicha; Agnieszka i Dawid, parafia pw. św. Mikołaja w Gdyni Chyloni godz. 15, miejsce wesela: Restauracja Dzikie Wino w Redzie, przygrywać będzie nam zespół Nevada z Redy, a kamerzysta wraz ze zdjęciami: RayTv - Mariusz Niedziela. Sukienka z Salonu "AGA"-http://www.suknie-slubne.cisonet.pl, zaproszenia dla gości: http://allegro.pl/kolorowe-zaproszenia-slubne-40wzorow-promocja-i3920346210.html , dla rodziców, chrzestnych i świadków: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-w-butelce-piekne-i3973245570.html ,
Makijaż oraz fryzjerka - zaprzyjaźniona Pani Bożenka, jeżeli chodzi o kwiaty to będą z kwiaciarni "Bukieciarna"
Nauki przedmałżeńskie i poradnia już zrobione.
Obrączki będą z "Apart'a" w marcu będą załatwiane
16.08. ~sliweczka90; Natalia i Mariusz, ślub, 16.00: kościół p.w. Michała Archanioła w Zblewie, wesele: Kamienny Zdrój, Więckowy k. Skarszew, zespół: This Time, Starogard Gdański, foto: Avedon (Starogard Gdański), video : Avedon - Tomek Babinek (Starogard Gdański), wódka: Żubrówka Biała, suknia, garnitur, obrączki : Salon Ślubny Bianka (Starogard Gdański), makijaż: Atelier Urody p. Grażyna (Starogard Gdański) , zaproszenia: allegro.pl., biżuteria: swarowsky, buty: allegro.pl, piosenka na pierwszy taniec: Where You Are (Gavin Degraw)
23.08. ~powerbee; kamila&szymon; kościół: w Cedrach Wielkich; knajpa: Cedrowy Dworek; DJ: Robert Jakubek, fotograf- Błażej Maziarz, kamerzysta- PressPlayFilm, oprawa muzyczna: Kwartet La Scala
30.08. ~Tweety89; Joanna i Grzegorz Kościol: Parafia Podwyższenia Krzyża Św. w Rumi sala weselna: Grinholc Rumia zespół: Zespół Best ze Starogardu Gdanskiego videofilmowanie: Coolartpro

WRZESIEŃ
06.09. ~Gosiaaaczek; Gosia i Krzyś; parafia św.Rodziny na Stogach , sala "Małe Złotowo" - Trąbki Małe, orkiestra RSR Tczew , kamerzysta videogroszek.
06.09. ~innabajka; Martyna i Paweł, parafia Św. Stanisława Kostki w Oliwie; Przyjęcie weselne w Restauracji Lucynka
12.09. ~Serkowa; Ania & Adrian, ślub: Parafia św. Aniołów Stróżów Cedry Wielkie, wesele: Cedrowy Dworek, fotografia: FotoGrupa, oprawa muzyczna: Brygada S
13.09. ~ewelinka1336; Ewelina i Mateusz , Parafia św . Antoniego na Wzgórzu św, Maksymiliana godz 15:30 , wesele Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, zespół Disco Inferno, fotograf i kamerzysta - Grupa Obiektywni, makijażystka p. Anna Stykała, fryzjerka p. Monika twójfryzjer.com. , suknia salon Agnes, wódka Pan Tadeusz
13.09. ~Puuuli; Paulina&Krystian, Parafia Przemienienia Pańskiego w Somoninie, dom weselny: Rajski Ogród w Kolonii, fotograf: Dariusz Grużewski, zespół: Akcent4You
20.09. ~KIKA_1987; Daria & Grzegorz, Parafia Św Stanisława Kostki Gdańsk Oliwa godz 16:00 , sala Kalina Bojano, zespół duoplus, fotograf foto fokus-Sylwester Kryger, kamerzysta JAMIS Video-Foto-Studio, Makijaż Beata Fryz
20.09. ~asienka1985; Joanna&Krystian; Parafia NMP Goscicino. Wesele na sali Vanilla w Nowym Dworze Wejherowskim. Fotograf i kamerzysta firma Quatro z Koscierzyny. Orkiestra Diamond Sierakowice. Wodka krupnik. Porta w czwartek
27.09 ~ "Alicja"; Magdalena&Rafał , Sala: Hotel Pod Orłem w Kartuzach , Kościół Św. Brygidy Gdańsk , Zespół LP z Elbląga , kamera&foto: BemarMedia
27.09. ~Ola i Michał, Kościół Św. Brygidy, Wesele - Zajazd Lipce
27.09 ~cynka ; Monika & Paweł ; Ślub godzina 16:00: Parafia św. Aniołów Stróżów w Mrzezinie ; wesele: Sala Filip w Osłoninie ; foto: Czaja Photography http://czajafoto.pl/ ; make-up i Fryzura : Dream Beauty ; zespół: Maykipolo http://www.maykipolo.pl/, dekoracja i bukiety: http://www.semperinflore.eu/

PAŹDZIERNIK
11.10. ~kolka_; Karolina i Łukasz; kościół Św. Jana Bosko Orunia Dolna, Sala Swojak Otomin, zespół Labirynt, zdjęcia AM-studio.
14.10. ~Kasienka_08, Kasia i Igor, sala: Filip w Osłoninie

LISTOPAD
08.11~blank; Blanka i Robert, sala weselna "Pod Orłem" Kartuzy, filmowanie happy-days z Gdańska, zespół muzyczny Granda z Wejherowa. Wesele w stylu retro
22.11. ~nowa89; Kasia i Przemek, Klasztor w Wejherowie, wesele-sala Amelia w Zelewie, fotograf & kamerzysta- photoyoung, zespół-BMW z Żarnowca, wódka- żubrówka biała, bukiet-goździki

JUŻ PO:

STYCZEŃ
19.01. ~SeaMilena; Milena & Tomasz, Kościół: pw. św. Bernarda w Sopocie, Wesele: Sheraton Sopot Hotel, DJ (???), Foto: ProAction Fotografia i Film (Wrocław), Film: ProAction Fotografia i Film (Wrocław)

KWIECIEŃ
26.04. ~Jaagnes; Agnes & Karol, Sala: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Klasztor o.Franciszkanów pod wezwaniem św. Anny w Wejherowie, godzina 15:00, Fotograf: AM-Studio, zaspół http://www.zespolmagic.pl
26.04. ~Arijka; Dorota & Krzysztof, sala Lęborska Perła w Lęborku, kościół św. Jakuba Apostoła w Łebie, orkiestra/dj Brygada S, fotograf: Grupa Alternatywni
26.04. ~Messaja; Magdalena i Krzysztof Kościol: Parafia Najświętszej Marii Panny Matki Kościoła i Świętej Katarzyny w Gdańsku, sala weselna: GRYF (żukowo) lub DWOREK GOŚCINNY (Gdańsk Lipce) zespół: Zespół A'Test, video i foto- ???
26.04 ~ panna-anna, Ania i Robert, Kościół Św. Wojciecha w Kielnie godz 15:30, sala: Folwark Dajak w Koleczkowie, Dj Grzegorz Gromadzki, Dekoratorka: Forumka Aga M. Foto i kamera: Grupa Obiektywni. Suknia z kolekcji Alfred Angelo. Wodka: Zubrowka biala.

MAJ
03.05. ~JustaKapusta; sala: Dwór Magnat
09.05. ~Ewa i Adam, Sanktuarium Matemblewo, wesele:Restauracja nad Potokiem - Gdańsk Jelitkowo, DJ Larry, foto: M. Jończyk
10.05. ~agula85; Aga&Piotr, Kościół Św. Antoniego w Brzeźnie, sala: Hotel Gniecki w Przejazdowie, DJ- Lech Radziun i fotograf- FotoGrupa.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2014 (część 8)

Recenzje później napisze szczegółową;))

Uff wkońcu mam czas.... jutro jeszcze sesja, oddac stelaz do alicji i. Oddac suknię do salonu beauty

Nie polecam nikomu żeby wynajmowac sama sale w nowym dworze wejherowskim vanilla !!!
Gdybym robiła jeszcze raz wesele sali napewno bym szukala innej, wygląd ok, ale oszczędności właścicieli naszym kosztem.... Ok 80% pozostałości jedzenia z wesela do kosza....

catering tomasza sabisza i adriana blocka Rewelacja pięknie i kolorowo a przede wszystkim smacznie

,zespół Maxdance spisał się;) super prowadzili wesele i poprawiny polecam taniec belgijski;)) zespół nie pijący.

Fotograf, kamerzysta później napisze ;)

Bar gastrostaff - kolorowe drinki pełen profesjonalizm. Super!!! goście zachwyceni

czarna tak, proboszcz udzielał nam ślubu, oprócz wspominania na kazaniu o gender było bardzo fajnie :)

U mnie było rewelacyjnie!
MAGNAT- jedzenia, ciasta, tort pyszne! Goście chwalili, na stołach było co kawałek jedzenie! Obsługa smiła, pytała się jak coś nie wiedziała.
Nawet przed pierwszym tańcem się zestresowałam i musiałam wyjść to pytali czy już się dobrze czuję, czy coś moga pomóc..
Klima działała ale było tak gorąco, że az tak mocno nie chłodziła.
Jedzenia dostalismy sporo rodzinie rozwiezliśmy i dla nas i goście zostało :)
Dj Emce bardzo dobrze poporowadził impreze, Obiektywni też byli świetni.. Polecam, nie żałuje żadnego wyboru :)
Wszystko się udało prócz małego szczegółu :)

Jak goście wyjadą relacje napisze :)

Aga a możesz powiedzieć jak ceremonia w kościele proboszcz udzielał wam ślubu?

My mamy Pana Tadeusza ;)

najczesciej jest wyborowa, sobieski, gorzka zoladkowa lux, maximus( tu trzeba uwazac z podróbkami bo potrafia zamarznac), czasem pan tadeusz.

Kobietki jaką wódkę polecacie?

agunineczka czy możesz dać mi namiary do Pana Melona?? :) i jak byś mogła od razu napisać jaki jest koszt za 1 lekcję :) Z góry dziękuję. Czekam też na Twoją opinię co do naszego wspólnego DJ ;)

Gratuluję serdecznie:) Ah, zazdroszczę, że Wy już po:) A jak tam uroczystość ślubna? Poryczałaś się?:D
Co do Otomina to bardzo mi przykro, oglądaliśmy go ale stwierdziliśmy, że ceny za wysokie i właścicielka jakaś taka wyfiokowana...miętoliła tego tableta w różowych pazurkach i jakoś tak nie przekonała nas do siebie. Natomiast tego, że dają tak mało jedzenia za tą cenę to sie nie spodziewałam. No trudno, to nie Wasza wina. Trzeba tylko innych ostrzegać i niech zbankrutują cholery jedne:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny ja już po :) było pięknie ale jeśli chodzi o hotel Otomin to ODRADZAM !!!!! Wielkie NIE dla właścicieli, jedzenia bardzo mało, goście siedzieli przy prawie pustych stołach, mięso z obiadu zniknęło nawet nie zdążyłam nic ruszyć po czym wnieśli "zimną płytę" kiedy na stolikach zaczęło brakować jedzenia podeszłam do kelnera żeby wymieniał puste półmiski na co usłyszałam, że to już wszystko co było przygotowane na wesele, masakra mówię wam !!! Zapłaciłam prawie 200 zł za osobę ! Rano usłyszałam, że lodówki są pełne jedzenia z naszego wesela po czym na poprawinach okazało się, że zostało ledwo kilka półmisków, zaginęło ciasto i dzik za którego zapłaciliśmy 1500 zł i dopiero po awanturze się znalazło ... Dostarczyliśmy pudełka w które obsługa miała zapakować ciasto dla naszych gości, w połowie rozdawania coś mnie tknęło i spojrzałam do jednego z pudełek a tam ... 2 kawałki ciasta i to jeszcze wrzucone jak dla psa !!! I brak klimatyzacji !!! Myślałam, że klima to raczej standard na sali weselnej i nie trzeba o to nawet pytać - bardzo się myliłam ... ogólnie wstyd przed rodziną jak cholera ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najważniejsza nie jest, ale dosyć uprzykrzająca.

A kiedy zabawa dobra, to nawet przy najpiękniejszej pogodzie goście nie wyjdą.

Dziewczyny,
nie martwicie się prognozami. Kiedy ja miałam ślub, to cały tydzień wcześniejszy był słoneczny i ciepły (jak na kwiecień), a na dzień mojego ślubu zapowiadali burze i deszcze... i co? rano wstałam, chmurzyska na niebie, ale pomyślałam sobie: "a w duszy z wami...", chmurzyska poszły precz i mialam piękne słońce przez cały dzień, czego i Wam życzę :)

Bez przesady, chyba pogoda nie jest najwazniejsza w tym dniu ;)

Nawet lepiej jak jest brzydko, bo goście się bawią a nie wychodzą na zewnątrz posiedziec na dworze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem w tym, że wszystkie miejsca w których sprawdzałam potwierdzały tę informacje :D Ale obyś miała racje:) Trzeba być dobrej myśli ! :)

Ta pogoda się nie sprawdza Adelajda, ja sprawdzałam pogodę na dwóch aplikacjach i na dwóch stronach (czyli w 4 miejwscach) i sprawdziła mi się tylko pogoda z iphone, który jako jedyny zapowiadał ładną pogodę na moją sobotę:) Także nie ma co patrzeć, szczególnie na tą stronę zresztą, a już w ogóle na prognozy długoterminowe:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję bardzo i również wam życZę wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia;))

Tak pogoda zapowiada się przepiekna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny z 12 lipca ... widziałyście prognozę pogody ... ? :( http://www.twojapogoda.pl/polska/pomorskie/gdansk/16dniowa
To trzeba mieć szczęście...

Dzięki!
No dziewczyny, już jutro, oby wszystko nam się udało :)
Pogoda ma być :)

Paaulinaa_ i inne dziewczyny z jutra,
powodzenia i żeby spełniły się Wasze marzenia. Dużo słonka :)

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...