Młode Pary 2016

Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Młode Pary 2016

kilka Par, dla których przygotowywałam dekoracje wynajmowało sale i wiem, z ebyły zadowolone, wiem, ze sala chwila spokoju - ta jest najdalej bo koło żarnowca, ale ma pełne zaplecze i duzo noclegów, jest tez zespol sprawdzonych kuchharek do wynajecia, druga to sala Elipsa lub Zagroda Kociewska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie oczywiście że nie tylko ;) ale tak do 30-40 km od Gdańska bo ślub będzie w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Gdańsku- Strzyży przy ul.Gomółki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super by było agnieszka2309@o2.pl
wielkie dzięki ;)

Kasiaaa podaj maila to przesle ci fotki z probnego czesania. Jestem bardzo zadowolona Ola jest przesympatyczna osoba doradzila co pasuje do mojego ksztaltu twarzy jaka dobrac bizuterie itp. Zapelnia jej sie kalendarz na ten rok wiec dzwon do niej jak najszybciej.

Polecam fajną atrakcję na wesele, zespół nazywa się Barniańka i robią zjawiskowe drinki :) Na fejsie można zobaczyć jak obsługują imprezy. Byli u koleżanki w grudniu i od razu zamawiałam na swoje wesele :)

Dziewczyny jakiego kamerzystę polecacie ? ktos kto zna sie na rzeczy a nie pseudo kamerzysta proszę dzielcie sie swoimi opiniami

wiem, że w Orfeuszu w Kłosowie się ustala menu z tamtejszymi kucharkami i można samemu dowozić jedzenie albo oni kupują. Dużo rzeczy do ustalenia i wychodzi chyba całkiem niedrogo.
Ja zrezygnowałam bo niestety mają chyba tylko ok 70 miejsc noclegowych a jesli za Gdanskiej to chcialam z noclegiem dla wszystkich.

tylko gdańsk?

Witam. Mam pytanie odnośnie miejsc na wesele ale chodzi mi o jakies sale do wynajęcia ze swoja kucharka/remizy? Wiem ze jest sala na ul.Macierzy Szkolnej w Oliwie na ogródkach dzialkowych ale nie moge nigdzie znaleźć namiaru. Czy macie cos podobnego do polecenia? Impreza na ok 100 osob spokojnie. :) ślub co prawda dopiero w 2018 ale się rozglądam.powoli.. :) pozdrawiam

moim zdaniem tak. Chyba na koniec miesiaca bede miala probne czesanie to moge ci podeslac zdjecia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

godna polecenia ? ja miałam to szczęście ze jeszcze żaden fryzjer mnie nie uczesal tak abym mogla sie zachwycić czy mogłabym powiedziec ale zaje....

Ja polecam Karolinę z Centrum Odmładzania. Ma swój salon na Osowej. Z ciekawostek to w ubiegłym roku zdobyła tytuł Kosmetyczki Roku :)

nie, jeszcze nie miałam próbnej ale Pani Ola czesała moją koleżanke wiec widziałam efekty jej pracy a poza tym dojeżdża do klienta nawet poza Trójmiasto

Właśnie zastanawiam się nad Aleksandra Czerwińska :) jesteś już po fryzurze próbnej jak wrażenia ?:)

Nasz termin to 4 czerwca :) sala Wichrowe Wzgórze w Chmielnie, fotograf Coolartpro, kamerzysta Videowspomnienia, Dj Zadurek, suknia Hermiona zakupiona w salonie Livia, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, makijaż Agnieszka Jarzembek, dekoracje Bukiety Bankiety. Teraz czekamy tylko aż przyjdą zaproszenia :) a no jeszcze obrączki ale to będziemy robić jakoś miesiąc przed ślubem.

Właśnie dziewczyny doradźcie jakiego fryzjera byście poleciły :)
prooooszeeeee :)

ja już za 3 tygodnie! ;)
wszystko najważniejsze mamy ogarnięte, kończymy jeszcze prezenty dla rodziców i gości no i zostały jeszcze rzeczy typu wiązanka rajstopy, zastanawiamy się nad candy barem :D

Dziewczyny z 3miasta dajcie prosze namiary na fryzjerow i makijazystki jesli nie macie slubu 16/07/2016 :D

My również planujemy ślub :)
termin 20.08.2016. Nie moge się doczekać, a jednoczenie troche się boje hihi
Pozdrawiam!

Zawsze włosy :)