Młode Pary 2016

Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Młode Pary 2016

Mi tez pozostanie kamerzysta i fotograf,ale to raczej z Gdanska bede brala :) a potem juz tylko odliczac..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My mamy zespół Pretext z Trójmiasta :)

Szwagry z Redy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaki wybraliście zespół? :-)

zespół wybrany :) dziś podpisaliśmy umowę :)
teraz poszukujemy kamerzysty i fotografa :)

A ja z kolei poluje na wyprzedaze, slyszalam,ze mozna trafic na naprawde niskie ceny :)

Emily, dziękuję :) Już wysłałam zapytanie o długość sukni, bo to mnie interesuje. Jest też większa, bo 8 to chyba 36-38, mam nadzieję, że w takim przypadku suknia nie straci fasonu. Jest boska :)

A kolor, na pewno nie biała. Śmietankowa biel, ivory, ecru, jakieś takie, ale nie czysta śnieżnobiała biel. Biała koronka wygląda jak firanka, a ja chcę koronki.

Wow jakie ceny, masakra :) Szukać sukienki jeszcze nie szukałam, tylko przeglądałam (no 2 sukienki koleżanki przymierzałam, która miała w ubiegłym roku ślub), myślę, że w pierwszej kolejności będę szukała używanej, bądź na wypożyczenie. Jeśli nie trafię w żadną to będzie trzeba kupić :) Sama liczę na wygodę, nic w czym miałabym się męczyć :) Wasze typy bardzo mi się podobają dziewczyny. Mam podobne marzenia co do wyglądu własnej sukienki, ale jak zacznę przymierzać to pewnie się okaże w czym mi najlepiej :D Sceptycznie nastawiona jestem chyba do rybki...
A jaki kolor sukienki preferujecie? Biały czy może jakiś inny?

Marynarka - nie wiem jak z rozmiarem, ale patrz co znalazłam: www.olx.pl/oferta/sprzedam-piekna-suknie-justin-alexander-8630-CID87-ID5WJkD.html#2574d353ce

Warto poszukać używanej:)

A moze się uda :)

Ja wymarzyłam sobie suknię stawiającą na luz :) pewnie syrena byłaby ok, na moją figurę, ale nie lubię jak cokolwiek przeszkadza mi w tańcu :)

Stąd moja wymarzona najnowsza to AFRODYTA CANNES jeszcze nie wiem, czy w wersji muślinowej czy tiulowej :)

Ale podoba mi się też ta: ELIZABETH PASSION model e-2586t.

Tą już nawet znalazłam używaną w bardzo przystępnej cenie, ale nie doszłam do porozumienia z właścicielką.

Takie to moje typy :)
Jak diabeł święconej wody unikam wszelkich kół i usztywnianych halek :)

marynarka potwornie droga!!! Chyba ze względu na materiał? Wybierz się do salonu Pa Ma w Rumi, mierzyłam tam podobny model, a na pewno nie przekraczał 4tys (taki miałam budżet i nie mierzyłam nic ponad to). Podobną sukienke mierzyłam też w Agnes na Władysława IV w Gdyni tam Panie, w ogóle są super miłe i wychodzą z siebie i stają obok żeby pomóc ;)

Ja już szukałam sukni ślubnej i mój nr jeden to był ten: http://www.justinalexanderbridal.com/wedding_dresses/8630
Ale jest mega droga, bo w koszt uszycia w salonie z welonem w komplecie to ok 7000 zł ;/ a ja niestety jestem wysoka bo mam 171 cm i chcę jeszcze jakieś 10 cm obcas, a jestem szczupła i drobnej budowy, rozmiar 34-36. Odkupienie będzie ciężkie, nawet jeśli znajdę coś co mi się podoba, a przeróbki są bez sensu bo suknie często tracą fason.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Giżycko :)

Gdzie na mazurach? Też jestem z tych okolic :)

A jaki fason byś chciała? Ja chyba syrenkę albo princesskę :)

Ja też mam jeszcze ponad rok :)
Ja przymierzałam u prywatnych osób, korzystałam z ogłoszeń zamieszczonych na olx.pl :)

Emily a gdzie mierzyłaś? Ja jak widać mam jeszcze duuuzo czasu :D

Ja jeszcze poszkuję DJ - nie możemy się zdecydować, zawsze coś jest nie tak w ofercie lub prezentacji danego DJ :/

Hej,
ja mam dość duże wymagania co do sukni, bo mam 176 cm wzrostu, rozmiar 38 i niestety dość duży biust.
Ale pomimo tego, jestem już po 4 przymiarkach :) z czego w jedną się nie zmieściłam (w biuście), 2 były nawet fajne, ale to nie było to "WOW" i jedna, ostatnia była najpiękniejsza i taka jaką chciałam, tylko sukienka była użyta w wakacje, a do tejpory nie jest wyprana, stąd moja obawa, czy da się ją doprać.

Ale polecam poszukiwanie, jeśli ma się dużo czasu, sporo można zaoszczędzić :)

Dziewczyny a jakie macie zespoły :)