Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Ja też miała usuwaną 8,ale wspominam to zdecydowanie miło - zero bólu po i tylko zdjecie szwów poźniej- polecam doktora z Orłowa:) Ale ja dziwna jestem, bo lubie do dentysty chodzić i nie znoszę znieczulenia :P

Bidulko zgłoś sie do lekarza, bpo z tymi zębami niestety są przeboje:/

Co dziś kupujesz?? :)
Pozdrawiam - idę do pracy- bedę po południu:)

Witam od rana w bolesnościach :(
Od wczoraj wieczora boli mnie dolna lewa 8-mka (ząb mądrości), która rośnie mi w poziomie (miałam zdjęcie robione) i zdaje się, że w niedalekiej przyszłości czeka mnie po raz drugi usuwanie stałego zęba :( już jednego miałam usuwanego i pamiętam to bardzo nie fajnieee :((

Jadę na zakupy.
do poźniej :*

~camia: to jesteśmy sąsiadkami - ja też mieszkam na granicy chełmu i ujeściska:) yupi!

~bombel: tylko nic na siłę, czasem trzeba zaufać mężowi;-) może jak na chwile odpuścisz to sam szybciej zmieni zdanie;-)))

a tak poza tym skoro robi się nas tu coraz więcej, to czuję, że taką grupą damy radę z każdym problemem.

ja jeszcze pozakuwam i do juterka!

Cześć dziewczyny!

Fajnie się Was czyta!!
Dzisiaj z małżonkiem obchodziliśmy naszą pierwszą rocznicę, a razem jesteśmy od 4 lat. Muszę napisać, że jest z nas naprawdę, świetny team:) Od ślubu chyba nie zdarzyło nam się pokłócić nawet o najdrobniejszą sprawę. Jedynie na co mogę narzekać to na nieco mniej "świetlne" życie towarzyskie. Na swoim osiedlu niestety nie znam nikogo, a większość znajomych skoncentrowana jest na wychowywaniu dzieci, albo nagle zabrakło im spontaniczności i ze wszystkimi trzeba się umawiać;/
Pozdr:))

Ja też uciekam - papa dziewczyny :)

Bombelkowa- odpisałam:)

Loca ... PW i mówię Paniom dobranoc :* do jutra.

Ja dawno w simsy grałam i wtedy nie było pewnie tylu bajerów :/ A teraz to pewnie zainteresowałyby mnie te dodatki dla dzieci;)

A mario to mega adrenalina i strategie hehe

Loca.. zapomniałabym.
Jeśli chodzi o simsy, to aktualnie gram w SIMS 3 z dodatkiem podróże i pokolenia.
Pokolenia dziś zainstalował mi małżon więc stąd moje 4h stracone przed monitorem :p
Podoba mi się, bo sa fajne dodatki dla dzieci : jest wózek, piaskownica, huśtawki takie fajowe :p
Wogole zawsze jak robie rodzinke to mam dużo dzieci :D

Mario - tiaaa bardzo dużo się tam dzieje ;)
hi hi hi

Bombelkowa: pewnie,ze nie tylko dla sexu, bo taki zwiazek za długo by nie przetrwal, ale to też istotna część małżeństwa:) Rozmawiałaś z Nim o tym ?? A sama cos inicjejesz czy czekasz na jego inicjatywę??

.Nola. bo my się tak krótko znamy a już żyć nie możemy bez siebie :D

Loca - no tak wyszło, że niestety ja jestem ta temperamentna bardziej :p
Na początku było lepiej.. a potem coraz mniej i mniej..
to może nie tyle co denerwuje, o ile jest mi przykro i czuje się zaniedbana.. Ech, faktycznie szkoda się dołować na noc. Jest jak jest. Nie związałam się z Nim z powodu sexu. Ma inne walory..

camia, zdaje się że to babcie będą się najbardziej do tych stópek dorywać :p

a my dziś film, kawusia, simsy, gazetki i komputerowo razem.
spacerku nie było niestety.

A co do suwaczków i chwalenia sie: po to tu jestesmy :D

ja się na dzisiaj żegnam.. muszę zregenerować siły, zeby jutro móc się dalej bawić z Alicją :D słodkich snów Paniom życzę :) do jutra...

Nola: ja nad wszystkim panuję : spacerek , obiadek i kawusia z małzonem były, teraz pora na forum:)

P.S.

też się postarałam o suwaczki, a co, jest się czym chwalić :)

Cześć dziewczyny,

ale się rozpisałyście jak mnie nie było. Ja tu kulturalnie niedzielę spędzam z mężem, trochę na rowerze, troche przed tv, a Wy czasu nie marnujecie :P

A jak były plastry, to lepiej było?? Czy to tak od początku?? Ty ta bardziej temperamentna:) ?? Bo ze mna tak właśnie jest ;P Na odległośc hmmm... Może telepatycznie sie da ;) A tak na powaznie, to na dłuższą mete takia róznica strasznie denerwuje:(

a i nie warto sie przed snem denerwować ;)
bombelkowa a Ty nie rozpaczaj proszę... czas przyjdzie to zrobicie takiego dzidziusia pięknego, że wszyscy będą zazdrościć ! ! i każdy będzie chciał wycałowac te małe rączki i stópki :D

będzie trwał do póki nie założę wmm , no chyba że wolicie tutaj :)

imagehosting wpisz w wyszukiwarkę i tam się wrzuca fotki, potem link kopiujesz i już.

Więc mąż zazdrosny o dzidzię? A jak ma na imię córcia? :>

Loca, pocznie się.. na odległość też można? Bo to właśnie ten temat, w którym kiepsko się dogadujemy.. różnica temperamentów :(

Jak tak, to może coś się z tego pocznie :)

A ja jakoś nie mogłam sie nigdy do simsów przekonać, bo dla mnie to za mało tam sie działo:( Woletakie "strategiczne":P:P jak Mario:D

ja to chyba nie wiem jak takie zdjęcie wkleić.. jak sie nauczę chętnie to zrobię :) bo obiektywnie jst najpiękniejsza na świecie !! :P
A mieszkam właśnie na granicy Chełmu i Ujeściska.
a Męża mam już 13 miesięcy :) i jakoś od kiedy moja Kruszyna jst z nami, to mało się dogadujemy.. wiem, ze to normalne i wszystko się zmieniło.. za dużo by pisać co było i dlaczego teraz jst jak jst, więc będę na bieżąco relacjonowała dopóki wątek będzie trwał :D

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (154 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....