Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

halo halo jest tu kto? :>

No niestety wydatki :( ale nie mamy innej opcji póki co i to jest smutne. Ale mam nadzieje że jakoś nam się ułożą te sprawy i wszystko wyjdzie po naszej myśli :)

emmeleila 3mam mocno kciuki za egzaminy:):*

Bombelkowa wszystkiego naj z okazji miesięcznicy:) Bobasa Ci zycze:)

Adusia do wieczora, to pewnie sporo tu się zmieni- będziesz miała lekturę na dobranoc:P A z tym mieszkaniem i odkładaniem kasy, to z jednej strony fajnie, a z drugiej to przez tyle czasu musicie wynajmować, co wiąze się z wyadtkami :/

Jej nadążyć za wami to istny cud :)
Jak mi się żyje w małżeństwie no dobrze bo nam niedługo 2 lata strzelą :) muszę zmienić w suwaczku ;P
A co do mieszkań to wam zazdroszczę, my póki co wynajmujemy kawalerkę w Gdańsku Oliwie fajne położenie fajni sąsiedzie ale mieszkanie robi się ciasne ;)
Chcieliśmy teraz po weselu kupić mieszkanie mieliśmy już upatrzone ale z racji takiej że tylko mój Kuba ma umowę o pracę to nie dostałby kredytu w wysokości 190.000zł a i ja z drugiej strony nie chciałabym mieszkania, cały czas po głowie chodzi mi dom gdzieś w okolicach Gdańska np. Pruszcz, Borkowe, Otomin, Straszyn ;P cenowo nie najgorzej tak jak przeglądałam za 450.000zł da się kupić. Więc po ciężkich rozmowach doszliśmy do wniosku że poczekamy jeszcze 3 lata aż skończę studia i przez ten czas będzie odkładać kasę a i może ja lepszą pracę dostanę i może będzie nas stać na domek :) a jak nie to zawsze będziemy mogli kupić większe mieszkanie więc dużo plusów płynie z takiej decyzji.
Jeśli kupowalibyśmy mieszkanie to koniecznie na parterze z ogródkiem żeby można było w przyszłości dla dzidzi np. basenik wystawić czy spędzać tam czas jak będzie ładna pogoda :)
Teraz ja się rozpisałam :P oki wracam do nauki bo mam jej ogrom i nie wiem jak wszystko ogarnę na ten weekend ;)
Nie rozpisujcie się za dużo co bym wieczorem mogła coś naskrobać :)
Buziaki:*

Miłej pracy :) do jutra mam nadzieje:)

see you dziewczynki !!

Wredoto moja praca jest relaksująca, tak więc wypoczne :D Do juterka:)

Mi też się nie chce do teściowej.
Upiekło nam się w ten weekend, a urodziny miała :p i nie pojechali my, bo mąż chory.

Dobra kobitki.
ja też uciekam.
jutro rano znów pobudka przez głupiego jamnika, więc chociaż trochę się wyspać trza.

Do jutraaaa! :*
Loca, a wy do pracy! :> :d sesese!

oj Bombel bombel:P:P:P

Jak tam miesiecznica?? Praezent był:)??

A ty Bombelku dostaniesz kwiatka- czuje w kościach:P Ja też jeszceze nie grilowałam, a az tak bardzo mi się nie chce, zeby aż do teściowej jechać;P

Ale ja nie śmiem insynuować, że masz tyłek brudy Loca! wręcz przeciwnie, myślałam, czy stopy myjesz, bo w lato, w sandałkach się brudza :P

Emenems to gratulacje z okazji miesięcznicy :)
My jutro mamy.
Zazdroszczę grila, nie jadłam jeszcze w tym roku ;(

Tylko nocki bo wtedy pracuje tydzien na tydzien, i moge jezdzic do Gdańska gdzie tez się zajmuje firmą z siostra ;) a w Norwegii pracuje na Shellu w Gol, na trasie Oslo-Bergen. Spokojna praca, tylko zawsze pierwsza nocka jest ciezka, pozniej mam regularny tryb to jakos spokojnie moza sie przyzwyczaic :)
pozatym, szkoda troche w lecie spania w dzien, w zimie to i tak ciemno caly czas to obojetnie :D ale w lecie sciemnia sie przed 1 w nocy i rozjasnia o 3 wiec to tak szkoda maronwac dzis jak jest slonce na spanie :D

Bombel nogi mam na ścianie, nie tyłek:P

miłego wieczoru:)

aha, no i zapomnialam sie przedstawic, mam 29 lat, jestem z Gdańska, mieszkam w Gol, staż małżenski caly miesiac ;) szczerze mowiac zapomnialam o tym dzsi :D u nas pogoda piękna (w Norwegii) cały dzien spedzialm na ogródku grillując z męzem :D ale z checia bym juz przyjechala do Polski...na plaże i te klimaty....:) oj jak ja wam zazdroszcze !

Loca, kupiłam :/
Ceny boskie, co nie?
Nie wiem jeszcze ile przesyłka, jutro będę wysyłać.

Emenems witamy witamy.
Faktycznie jest co nadrabiać :)
a co to za praca, że nocki? :>

obiecałam i przyprowadziłam do wątku:) Witaj Em - co to dla Ciebie- byle net nie padł, a dasz rade:D

jeszcze skomentuję te zakupy hihi szaleństwo :D ja tam w zabobony nie wierzę, ale wyprawkę i w zasadzie wszystko kupiłam w 8-9 miesiącu ciąży dopiero.. jakoś tak.

Oj wyłączam się już. .

czesc dziewczynki ;):) przegapilam tluściutki wątek :D bedem iala co nadrabiac dzis w pracy.zaczynam dzis i na 14 nocek wiec jak nie pade przy 9 to bedzie cud :)

kupiłaś:)?? piękne;) a ile Cię do tego przesyłak kosztoała??

Ja ma ze dwa wory takich słodziaków, wiec ja Cię rozumiem kochana;)

camia, spokojnej nocy :)

Loca, serio?
Tylko nie pobrudź ściany :p
(żarcik) :D