Młody Straszyn

Osiedle położone jest niedaleko od obwodnicy. To zapewnia dojazd do Gdańska, pozostałych miast trójmiejskiej aglomeracji oraz wyjazd na autostradę A1.
W otoczeniu Młodego Straszyna nie brakuje miejsc do uprawiania sportów i rekreacji (rzeka Radunia, lasy, jezioro Straszyńskie). W samym Straszynie znajduje się infrastruktura niezbędna do komfortowego życia: szkoła, przedszkole, przychodnia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ODBIORY W 4 PO 17.12

Czy ktoś z mieszkańców 4 zdecydował się na odbiór mieszkania w takim stanie jakl widać blok z zewnątrz, rusztowania za oknami, nieskonczona elewacja i ogólny bałagan wokół budynku. ALTERNATYWY 4 POWINIEN BYC ADRES !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klaudia prosze o zdiecia i wszystkie wiadomosci na ancia5807@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK Klaudia pisz prosze na mr9@interia.pl
Pozdrawiam

Elewacja na 4. nie jest skończona. Jeśli chcesz jej zdjęcie zrobione dzisiaj, to podaj e-mail. Natomiast widziałam dym unoszący się z komina kotłowni, więc działa ogrzewanie. I w kontenerze podstawionym przez administratora osiedla koło budynku 107 była duża liczba opakowań z napisami Dierre, więc pewnie montowano drzwi w 4. A tak nawiasem to kolejny przykład, że budowlańcy zapełniają kontener śmieciami, za które płacą osoby, które swoje mieszkania już odebrały.

A tak wogóle to jak wygląda elewacja na 4 od strony parkingu ?

Ja jeszcze nic nie dostalem ale z tego co wiem nie jest skończona elewacja na całym budynku więc i tak im nie dalem calej kasy , choc pani dzwoniła i powiedziała, że jak chce miec odbiór w tym roku to musze wpłacić reszte kasy bububububububu, więc nawet jak by nie było terakoty na balkonie tez bym go nieodebrał
Pozdrawiam

ODBIORY W 4 PO 17.12

Czy dostaliscie pisma w sprawie ustalenia terminu odbioru po 17grudnia ;balkony bez kafli i balustrad masakra co oni robia. Odezwijcie sie prosze jakie wasze opinje

Re: re

tak ale coś ściemniają z odbiorem,wysłali jakiegoś lakonicznego maila zamiast oficjalnego pisma że wejście będzie możliwe po 14 grudnia,a jest już po terminie dawno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kuchnia

witam,ja kuchni nie zamykałam,tylko poszerzyłam ściankę dzielącą od salonu o 60 cm i jestem zadowolona z takiego układu ,chociaż zastanawiałam się nad zamontowaniem oszklonych drzwi z widoczkiem ,które są bardzo ozdobne ,montuje to jedna firma w trójmieście -podwieszane do sufitu i suwane -jak znudzi mi się półotwarta kuchnia to je założę.

Re: Strychy

witam sasiadów w 105 komórki oddawane są od 30 listopada, na dzień dzisiejszy już wszystkie są oddane.

Re: KK PROSBA

Dzieki dopiero sprawdzilam juz mam jeszcze raz DZIEKUJE

Re: KK PROSBA

kk daj namiary do pana ktory robi KUCHNIE i do pana od ODBIOROW na ancia5807@wp.pl zgory dziekuje

Strychy

Czy w budynkach 1 i 2 strychy zostały już oddane? A jeśli nie, to czy coś w tym kierunku się dzieje?

Re: kuchnia

czy termin odbióru 15 grudzień w 4 jest aktualny?

kuchnia

Witam , ja zamykałem . Zrobili to w czasie budowy(można było zmienić aranżację ). Jestem z takiego rozwiązania zadowolony,kuchnia trochę mała ale z oknem i wydzielona od pokoju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio podpisywałem akt i z tego co pamiętam to było wpisane, że kotłownia wraz z działką zostanie sprzedana PECowi.

Re: artek na budowie

jak dobrze pójdzie to sylwka zrobie w gołych ścianach
To dobrze, że na 4 robota idzie, ciekawe jak tam w środku juz jest
Pozdrawiam sąsiadów z 4 i osiedla

artek na budowie

witam sąsiada Maćka który lokal macie do odbioru...ja 5 parterową...guzdrzą sie..ale parapetówę zdążymy zrobić co...choć po terminie

artek na budowie

witam
po raz kolejny pytam sąsiadów 1 i 2 lokali 5,9,17 macie patent aby zamknąć kuchnie.....no i fachowców do tego...

Inne tematy z forum

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...