Młody Straszyn

Osiedle położone jest niedaleko od obwodnicy. To zapewnia dojazd do Gdańska, pozostałych miast trójmiejskiej aglomeracji oraz wyjazd na autostradę A1.
W otoczeniu Młodego Straszyna nie brakuje miejsc do uprawiania sportów i rekreacji (rzeka Radunia, lasy, jezioro Straszyńskie). W samym Straszynie znajduje się infrastruktura niezbędna do komfortowego życia: szkoła, przedszkole, przychodnia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: BZDURA

A wyglada tak ladnie i w birze sprzedazy tez ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

BZDURA

i już na samym początku mają problemy z 1 blokiem który oddali!!!!
obsunięcie miesiąc- zanim dostaniemy zgody na zamieszkanie pewnie do września będziemy musieli czekać! gubią się w tym wszystkim!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: nie hurtownia

Jest hurtownia ryb, ale nie śmierdzi. Warunki magazynowania od -25oC do +5 oC. Nie może więc śmierdzieć, bo wszystko jest w chłodniach i mroźniach. Towar, który jest przeznaczony do utylizacji jest wywożony każdego dnia do zakładu w Chojnicach, gdzie mamy oczyszczalnie.
Na stacji też nie śmierdzi paliwami, wystarczy zapytać pracowników stacji. Nie mają przecież prowizji od sprzedaży mieszkań...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

to chyba dobrze ?

to chyba dobrze? moze lepiej po nocach dymac po nocnych sklepach po browary na osiedlu ?? albo w swieta po chleb jak zabraknie ?? tez mi argument...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie hurtownia

nie hurtownia tylko siedziba spolki akcyjnej, ktora ma przetwornie ryb na kaszubach :))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka hurtownia

po napisach na budynku :) po ciężarówkach i dostawczakach tej firmy, po zapachu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jaka hurtownia

ej t-a a po czym wnosisz, że tam jest hurtownia ryb??????????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: fajne miejsce i suuuuuuuuuuuuuuuuper ceny

chodzi o tą hurtownie ryb co koło cpnu stoi ;) tylko przez to zrezygnowałem z zakupu :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

fajne miejsce i suuuuuuuuuuuuuuuuper ceny

a ja uważam, że osiedle jest super. A ceny są nie do przebicia, a co do poprzednika to nie wiem o jakie ryby mu chodzi
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zapomnieli tez napisać

tylko ta hurtownia ryb pewnie rąbie 24h :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

hehee akurat ja mam piekny widok na las. Ale co ty mozesz wiedzieć, jestes sfrustrowana bo własnie takie widoki masz jakie opisujesz sama.padaka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

ciekawe jaki Ty masz widok z okna? na stare bloki z płyty czy na żuli popijających piwko na ławce?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zapomnieli tez napisać

Ze widok z okna mają na stacje benzynową czynną 24h/7.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 24

Inne tematy z forum

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...