Basia - opinia (1) Bardzo uprzejma i pomocna obsługa, dwie uszkodzone opony naprawione od ręki -... Basia Mobilegum (1) fachowa pomoc polecam wulkanizacje Mirek Serwis na TAK (1) pomogło nam serwis bardzo Polecam Tomasz
Super sprawa (1) Dwie boczne opony do wymiany po przebiciu. Po 40 minutach Pan był już na... Dejw szybko i fachowo (1) 3 rok korzystamy z usług tego Pana, w autach osbowych i dostawczych w firmie.... Montex Bardzo dobrze (1) i wygodnie. Sympatyczny Pan przyjeżdża i fachowo zmienia opony, wyważa koła.... Jarek Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo wygodna usługa. Pan przyjechał pod dom i nikomu nie przeszkadzając... Mel Wymiana opon (1) Skorzystałem z ciekawości z usług serwisu i jestem skrajnie zadowolony.... Paweł Wymiana opon (1) Pan jest przemiły, uprzejmy, kulturalny, kobiety traktuje normalnie. Usługa... Jolanta Polecam (1) Chciałbym polecić serwis Mobilegum. Wpadłem w dziurę i uszkodziłem oponę,... Tomasz CPT - opinia (1) szybko, fachowo, sympatycznie, dobra cena - jak najbardziej polecam! CPT Dorota - opinia (1) Koleżanka poleciła mi Mobile Gum i muszę powiedzieć, że jestem w 100%... Dorota Polecam (1) Nie tylko w sytuacjach awaryjnych ale również przy zmianie opon zima/lato.... Marcin Profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolony z Mobilnego Serwisu Opon. Skorzystałem z sezonowej... Forest Polecam (1) Właśnie wymieniłam, jest OK. Punktualnie, fachowo, czysto. Matka Polka