Mobilny serwis klimatyzacji samochodowych - co myslicie?

Co myslicie o takim biznesie?
Krotki czas oczekiwania na usluge, dojazd do kienta,konkurecyjne ceny z mysla o kliencie, fachowe podejscie a nie jak w niektorych serwisach " na odpieprz ".

Bylibyscie zainteresowani czy uwazacie ze raczej nie ma szans taki serwis?
Jakie bylyby wasze oczekiwania?
A jesli uwazacie ze to zly pomysl to dlaczego?

Bede b.wdzieczna za wasze rady,opinie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mobilny serwis klimatyzacji samochodowych - co myslicie?

Moim zdaniem zwyczajnie będzie za drogo...

Na chwilę obecną można znaleźć zakład który odgrzybi, nabije klimę za 100-150zł albo nawet taniej (przykład groupon). A ile by to kosztowało z dojazdem. 200? 250?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no nie wiem, ogolem podlaczenie pod klime srednio 120-140zł, uzupełnienie czynnika ok 20-30zł za 100brakujacych gram czynnika, odgrzybianie - 40-60zł a i filtr wypada wymienic a z tym jest roznie jesli chodzi o ceny, weglowe czasem kosztuja i 150zł

auta maja to do siebie, ze katalok wskaze jeden rodzaj filtra, a w rzeczywistosci bedzie potrzebny inny

jakim cudem chcesz szybko dojechac do klienta, ogarnac caly temat klimy wraz z filtrem i jak ma to wyjsc niby tanio??

lepiej umowic sie w warsztacie na konkretna godzine jaka mi pasuje, filtr maja albo ja mam i mala godzinka a ja sobie spokojnie pije kawke czytam gazete lub szperam w necie

dostaje wydruk jak z tym czynnikiem,wiec mnie w trabe nie robia, place karta jak mam ochote, jak potrzebuje biore fakture...

a tak ktos mi przyjedzie z klima i co? jaka mam gwarancje ze jest przeszkolony i ze nie odwali lipy i skasuje niewiadomo za co
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

drogo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udałem się do http://nerodigital.pl/przeglad-klimatyzacji-samochodowej/ super fachowiec.

Uważam, ze całkiem dobra opcja ;)

Polecam http://www.wybierztanigaz.pl/dobra-klimatyzacja-w-samochodzie/ naprawdę dobry serwis.

Inne tematy z forum

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Jaki serwis Kia polecacie (7 odpowiedzi)

Hej. Mam problemy z silnikiem w mojej Kijance. Chciałem prosić o poradę, gdzie w Trójmieście...

Szukam skupu części z warsztatu (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...