Naprawdę warto!!! (1) Gorąco polecam Instytut Urody. Obsługa profesjinalna, naprawdę można sie... Lidia :) (1) Witam ponownie chłopakow;) nooooooooooo to sie nazywa studio, ekipa i... MEGI Godny polecenia (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Anna Lewkowska
Patryk (1) Patryj jest fryzjerem i idealnie dobiera kolor i umie ścianć z nieprzeciętna... Asia Polecam bardzo gorąco (1) Chodzę na masaże od ponad pół roku i jestem bardzo bardzo zadowolona.... Marta Agata - opinia (1) Naprawdę świetny!!!! Polecam ten salon! Miła obsługa, przyjazna atmosfera, a... Agata Polecam..bardzo (1) Zwykle nie mam zaufania do fryzjerów i typ ciecia wybieram sama...i choć... Aga monika - opinia (1) super! zrobiłam sobie mikrodermabrazję i zabieg na twarz z uzyciem... monika super ----- polecam!!!! (1) salon jest świetny, bardzo dobra obsługa, włosy świetnie strzygą - normalnie... swilczek 100% satysfakcji !!! (1) Byłam w tym salonie już dwa razy i wiem że jeszcze tam wrócę, bo jestem... mArgherita Super!!! (1) Trafiłam tam przypadkiem, troche sie obawialam jak bede wygladac.Ale... Joanna Fachowo miło i tanio (1) Fachowiść ,fachowość i jeszcze raz fachowość poza tym miło, tanio i szybko Aa Polecam :) (1) Korzystajac z zabiegow Bailine przez 2 m-ce schudlam 7 kg i zgubilam ponad... Alina Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie po raz pierwszy i jestem zachwycona. Obcinał mnie... Magda Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka nowe lamki ;D (1) Jeszcze lepsza opalenizna dzięki wymianie lampek ;D i ślicznie uśmiechnięta... cichy wielbiciel super:) (1) bardzo polecam, naprawde, bylam tam 1 raz i na pewno wroce :) a panie... zoska Kasia - opinia (1) Rollmasaż - super wynalazek!!! Kasia Warto zajrzeć (1) Bardzo miła obsługa naprawdę polecam. Wystrój robi wrażenie i przyciąga oko.... Stworek Rewelacyjne Solarium ! (1) Uważam, że to solarium z całą pewnością zasługuje na najwyższą ocenę,... Klaudia