Polecam wszystkim (1) Po przeczytaniu poniższych opinii wybrałam się dzisiaj do Salonu Pani... Agnieszka *** - opinia (1) Dziewczyno pomysl troche telefoniczne zamawianiełózka inne solaria to robiły... *** 100% profesjonalizmu (1) 100 % profesjonalizmu i ogrom poczucia humoru!!Gorąco polecam!!! bogna.p
ale klimat (1) obsługa bardzo profesjonalna, taki klimat powinien być we wszystkich... Olga ingaki (1) Witam! W tym studiu robiłam wiele kolczyków i jestem z nich bardzo... ingaki :) (1) ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo... korcik Polecam (1) Polecam zarówno kosmetyczkę (chyba Krystyna) jak i fryzjerkę p. Emilię.... Zadowolona lamb - opinia (1) Z racji mojego zawodu korzystałam z usług wielu salonów fryzjerskich. Jednak... lamb super :)) (1) Polecam gorąco! Zwłaszcza panią Ewę!! Betty Monika - opinia (1) bedac "przejazdem" w Gdansku postanowilam skorzystac z uslug salonu en vogue... Monika polecam:) (1) korzystalam i korzystam nadal z zabiegow w tym salonie i jestem bardzo... maddy Ola - opinia (1) Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym... Ola Kto się nie dziara ten fujara -Jak się dziarać to tylko TU!!!!!! (1) Świetne studio polecam gorąco dziaram się tylko tam i gdzie indziej nie... ManieK MAGDA - opinia (1) SUPERRRRRR milo i przyjemnie.Jak w domu;-) MAGDA Polecam! (1) Byłyśmy z babcią na pedicure i manicure i było rewelacyjnie! Na pewno tam... Khumbamelala polecam :) (1) bylam uczesac sie przed slubem kolezanki - moge polecic kazdemu, kto chce... maddy Justyś - opinia (1) Doskonała kosmetyczna z powołaniem. Wspaniały masaż i zabiegi. Jest Pani... Justyś I. - opinia (1) Bylam w tym zakladzie fryzjerskim ostatni raz .Obcinala mi wlosy niejaka p... I. Polecam (1) Długo szukałam profesjonalnej fryzjerki i wreszcie znalazłam. Polecam bez... ajka macie u mnie duży plus (1) wchodziłam do salonu stremowana, bo miałam zamiar radykalnie skrócić włosy a... emiś