Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267 Studio Isabell (1) Miejsce gdzie wypiękniejesz i zrelaksujesz się. Ania Płen profesjonalizm gorąco polecam (1) Ela to bardzo kontaktowa przesympatyczna osoba słuchająca uważnie klienta,... Ania
x - opinia (1) salon jest super, bardzo polecam p. Lidke, ktora zawsze znajdzie fajne... x Gonia - opinia (1) Powiem krotko- cena pedicure( bez malowania ) 75zl PRZEGIECIE!! i to bez... Gonia w tym zakladzie czas sie zatrymal (1) zaklad nie salon z czasow PRL-U.pani iwona i caly personel zatrzymali sie na... maryanna Polecam !!!!!!!!!! (1) Bardzo miła obsługa, miły i ciepły prawie domowy klimat. Fachowe zabiegi i... Ewa Interesujący Studio Urody (1) Miła i fachowa obsługa. Ogólnie polecam..jedyny minus to ich lokalizacja a... eni Rewelacja!!! (1) Byłam tam 2 lata temu, przymierzałam w innych miejscach gdzie panie dawały... kasia iza - opinia (1) Po raz kolejny się nie zawiodłam. Salon profesjonalny, przemiła i... iza goraco polecam (1) goraco polecam, obsluga bardzo mila, bardzo mile i przytulne wnetrze,... ania81 super super:) (1) bylam 3 razy, bardzo polecam :) pierwszy raz u pani Kasi - bylam... Aśka Dla mnie rewelacja!!!!!!!ceny sa ok. (1) supr klimat,lepszego do tej pory nie widzialam,za taka kase.Bardzo mila... magda polecam (1) bylam na depilacji pach i efekt przeszedl moje oczekiwania!! po 3 zabiegach... Dominika Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka aliena - opinia (1) teraz juz wiem dlaczego mają tak tanio, za badziewie mało sie płaci aliena Gorąco polecam! (1) Pani Ania zrobiła mi makijaż ślubny - rewelacja! Piękne wykonanie, super... Ania salon (1) Salon pani Bożenki Pajor jest rewelacyjny znajdują sie w nim poprostu... iwonka Gabinet godny polecenia! (1) Szczególnie polecam panią Renate. Wreszcie znalazłam profesonalną osobę... Kasia