Mój ulubiony Młynarski

Temat dostępny też na forum: Mój ulubiony Młynarski
Opinie do spektaklu: Mój ulubiony Młynarski.
Mój ulubiony Młynarski
Recital Piotra Machalicy

Recital "Mój ulubiony Młynarski" to hołd składany Mistrzowi przez Piotra Machalicę, który Jego piosenki śpiewa od zawsze. Tym razem jednak powstał koncert Machalicy (przeplatany osobistą opowieścią) składający się wyłącznie z utworów, które wyszły spod pióra Mistrza. Są to piosenki zarówno autorskie, jak i znakomite przekłady, które stały się ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co informacja o imprezie na, na którą nie mozna iśc? 20.08.2017, jak można, to napiszcie kto do ch...a kogo zaprasza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

cx... czytanie ze zrozumieniem się kłania...

premiera była 20.08.2017 r. ale trójmiasto.pl zaprasza na kolejny koncert 9 marca b.r. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lubię Młynarskiego

Jego teksty są grafomańskie, nie na czasie a ludzie którzy się nimi zachwycają, cóż... obawiam się, że to pierwsze pokolenie z wykształceniem wyższym niż podstawowe , któremu powiedziano że to "Prawdziwa Sztuka". I dlatego nie włączając myślenia zachwycają się Młynarskim, jazzem nie rozumiejąc w ogóle o co chodzi bo jak wiadomo "smoking pasuje dopiero w trzecim pokoleniu"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25

Bredzisz chłopie ... Ty nawet nie masz pojęcia ile tekstów napisał Młynarski i ilu wykonawców je śpiewa.

Grafomania?

Toś dopiero palnął.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mlynarski

Nie bede stawial negatywnego lajka.Uwazam ze kazdy ma prawo wybioru.Ja osobiscie lubie jego tworczosc.Szanuje kazda opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Machalica

Cieszy mnie bardzo ze nie zapomina sie o tworczosci Mlynarskiego i coraz wiecej aktorow podejmuje sie tej trudnej interpretacji tworczosci Mlynarskiegi.Wierze ze w takim wykonaniu recital bedzie udany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety...

... ten przed rokiem (w Filharmonii) był fatalny. Beznadziejne nagłośnienie i słaby dobór repertuaru...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rigoletto (52 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rigoletto . Rigoletto Libretto: Francesco Maria Piave wg dramatu...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...