Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

@Unlucky, nie za ostro? Póki co mowa o braku sexu, czy to nie lekka przesada, że jak brak sexu od 3 miesięcy to się rozstajemy? Wydawało mi się, że związek i małżeństwo to coś więcej...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rozmawialem .

Rozstanie. Nie . Ja ją Kocham.

Nie napisałby, tu i uwdzie o moim problemie gdybym Jej nie kochał a co za tym idzie olałbym wszystko.

I to nie jest takie proste i łatwe.

Ps.

Jestem inteligentny . Ogarniety i zarabiscie zaradny. Pomocny . Podobno przystojny .

A z tym nie daje rady !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bez sensu? A nie masz po prostu ochoty gdzieś wyjść?
Jeśli siedzisz z żoną całymi dniami to chyba normalne, że po jakimś czasie się wdaje rutyna, tak mi się przynajmniej wydaje.
Wydawało mi się, że przyszedłeś tu po radę? Jeśli tak to moja brzmi- zabierz gdzieś żonę, spędźcie miło czas. Sam też zacznij wychodzić, spotykać się ze swoimi znajomymi, nie zamykaj się w domu. Nie musisz z niej korzystać :)
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

@ TM

Zakładam, że z Żoną już na ten temat rozmawiałeś. Jeśli tak, a nie przyniosło to efektów i jednocześnie nie masz sobie nic do zarzucenia, to może ulżyjcie sobie wspólnie i się rozejdźcie? Szkoda życia aby tkwić w czymś, w czym nie ma jasnych sytuacji - zwłaszcza w małżeństwie.

To tylko taka sugestia, kiedy wszystkie możliwe środki zostały wyczerpane.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale ja nie chce łazić aby ktoś tesknił . Bez sensu.
To normalne mam potrzeby . Daje z siebie max .Chcialbym aby bylo poprostu ok. Ostatni raz bylo ponad 3 miechy... Temu...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie dziwię Ci się, że Ci się tak wydaje.
Może w takim razie za bardzo się starasz i za dużo robisz? Dostajesz tyle samo w zamian?
Pójdź sobie na piwo z kolegami, jak Cię nie będzie przez parę godzin to może żona zdąży zatęsknić.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

To teraz posluchaj i to co napisze jest bez grama sciemy.

Wstaje rano ide do sklepu po pieczywo. Wracam robie sniadanie i sprzatam wszystko co trzeba . Wracam z pracy ide na zakupy .
Co miesiac oddaje wszystkie zarobione pieniadze . Nie pier.... po bokach i nie robie glupich numerow. Nie laze z kolegami. I wiesz i gdy to pisze to wydaje mi sie ze jestem C*ota.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wszystko u niej w porzadku ! Na 100 %.
Szukam wygadania bo naprawde nie chce mi sie ciagle patrzyc na kobiety i myslec tylko o jednym.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

A to musi być z nią od razu coś nie tak? :)
Może spróbuj nastrój zbudować, kolacja w jakiejś dobrej restauracji, świece itd
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

To masz mały problem mimo wszystko rozmawiaj z żoną może ona ma problemy zdrowotne ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...