Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

Ja też miałem podobną sytuację ze swoją żoną. Były rozmowy prośby, przytulanei, no ale ileż można - nic nie pomagało. Ale zauwazyłem też, że zrobiła się bardziej smutna, zaczeły się zawroty głowy no i trochę tym zmartwiłem. No i w końcu wpadlo mi do głowy, że może coś jej jest zacząłem szukać i na jednej stronce znalzłęm, że może być to niedobór estrogenów http://www.hormonalne.objawy.net/Objawy+niedoboru+estrogen%C3%B3w . Poszła do lekarza, jakoś to uzupełnili i wyleczyli. W każdym razie przeszły te różne dolegliwości no i przede wszytkim przeszedł brak ochoty na seks :) od tej pory kochamy się dużo dużo częściej. Może przyczyna lezy w zdrowiu partnerki, wyślijcie je do lekarza, potem szukajcie kochanków, a jak ani to ani to to chyba rzeczywiście miłość wygasła;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze juz cie nie kocha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem dlaczego ludzie tkwią w takich związkach, chociaż to jak dzielenie życia z siostrą albo bratem.
Jest bliskość, jest miłość, jest przyjaźń, przywiązanie, oddanie, poczucie bezpieczeństwa i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy, które łączą... Cholernie trudno to wszystko przekreślić, tym bardziej, że nie ma pewności, że jeszcze kiedyś to się znajdzie. Dlatego wiele osób kombinuje na boku, żeby mieć satysfakcjonujące życie seksualne. A później scenariusze są różne.

Na miejscu żony TM chyba wolałabym wiedzieć na czym stoję...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panowie na zdrowie,
Właśnie wychodzę z domu do monopolowego :-(
pitolnę sobie dwie setunie i browarka.
przynajmniej zasnę bo kładąc się i nie mogąc nawet dotknąć żony to jest tragedia i cała noc nie przespana. Na pochybę niedajką.
Sehba
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ona69
używaj częściej słowa pić i staraj się nie używać na forum słów, których nikt przed tobą nie napisał ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Człowiek nie wielbłąd napić się musi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~karolb, to nie jest wyjście z sytuacji
alkochol nie jest antidotum na problemy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To przybij piątkę-bo u mnie to samo.
Ja zacząłem poprostu pić :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przy założeniu, że sporo czyta w sieci i zapamiętuje, gdzie owe informacje się znajdują, skopiowanie tak obszernego tekstu zajmuje zdecydowanie mniej czasu niż napisanie własnego.
Są osoby, dla których cudze myśli są wartościowsze od własnych, bo nie chcę zakładać, że nie mają własnego zdania.

Szczerze mówiąc to moje pierwsze forum, na którym jestem i które czytam....że też mu nie szkoda czasu na kopiowanie cudzych wypocin. Szkoda, że nie napisał choć dwóch linijek, ale od siebie.

Analizy nie są autorstwa Sławomira. Tekst został splagiatowany i znajdziesz go na wielu stronach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Slawomir80, przeczytałam twoje wywody i jestem pełna podziwu dla tak wnikliwych analiz :) Powiedz tylko, czy w odwrotnej sytuacji to też tak funkcjonuje? Co jest z wami...mężczyznami, jak was rozgryźć? :) Na początku czuli, troskliwi, zapatrzeni w swój obiekt pożądania, a potem....przysłowiowe kapcie, pilot i wygnieciona kanapa :) Co można zrobić, abyście się ocknęli i znowu byli tym "księciem z bajki" ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Sławomir80
Kurcze.Nie mogłeś tego napisać zanim się hajtnąłem?
A tak skończyło się rozstaniem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

POszuka odmiany i przestań się zadręczac bo lepiej juz nie bedzie z obecna kobietą. Ktos wymyslił monogamię a to jest wbrew naturze..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz racje nie dziwie sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeszcze się tym chwalić, może oczekiwać zrozumienia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tak...to takie logiczne...być w związku, który spisało się na straty i zamiast z niego zrezygnować to znajduje się kochanka ;)

f*ck logic.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

potworne! tak rzadko? też bym się puścił
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciezko zyc w takim zwiazku, ja nie mam ochoty kochac sie z moim facetem, bo on jakos przestal miec wielka, jak niegdys, ochote na mnie, a to bardzo boli, postanowilam, ze nie bede wiecej mu mowic, ze mam ochote na niego, nie bede zaczynac pierwsza, ale tez nie dopuszcze go do siebie, bo dlaczego mialabym ja miec ochote kiedy on ma, czyli raz na 1-2 tygosnie? porozmawiaj z zona, moze chodzi o cos glebszego, moze cos ja martwi, moze czuje sie niedowartosciowana, moze rowniez po prostu nie miec ochoty, tyle, ze jak kobieta tak zacznie, potem trudno jej wrocic do sypialni, mam nadzieje, ze Tobie chociaz sie wszystko ulozy, bo ja swoj zwiazek spisalam na straty, znalazlam sobie nawet kochanka, jestem za mloda, zeby sie marnowac
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 24

mówiłem, pięścią w stół, za długi tekst
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (78 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...