Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

Ja też nie chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CHOPIE.. skoro nie chce to z toba cos nie tak:) proste:)...jak nie zadbasz o kobiete w luzku to poooooleeeeci;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

przykre to, człowiek sam jest nieszczęśliwy i bywa że w małżeństwie nie jest kolorowo...

introwertyczna neurotyczka z depresyjnym w jednym domu

wiem dobrze o czym mówisz, aż za dobrze :( u mnie też po kilka tygodni, czasami miesięcy nie ma niczego, czasami rycze w poduszkę i zastanawiam się co ze mną nie tak. gdzie popełniam błędy. czasami czuje się jak "0" bo mam wrażenie, że w żaden znany mi sposób nie jestem w stanie zadowolić mojego męża. nie chce się ze mną kochać, nic mu nie smakuje, wiecznie narzeka na porządek. jestem atrakcyjną kobietą, podobam się facetom. nie wiem .............
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze ma kogos na boku jakiegos chodocka...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

To po co oboje sie męczycie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wg mnie to tu mamy do czynienia z chorobą psychiczną, bo sorry jak można nie bzykać 4 lata? Jak nie chodzi na boki to MUSI to być jakaś choroba.. no bez jaj ;]
Seks to normalna potrzeba człowieka, tak samo ważna jak jedzenie i wydalanie..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem w małżeństwie, ale jestem z kobietą 7 lat. od 4 lat też nie ma bzyku bzyku. żadne z tych rad "chyba" by nigdy nie poskutkowały. ja w moim przypadku tłumaczę to tak, że ona się tego braku seksu nauczyła i to jest dla niej wygodne. może początek znajomości gdzie była ta ekscytacja pobudzał ją samoczynnie, ale teraz jej się nie kalkuluje uprawiać seksu, skasowała to ze swojego życia jako ludzką czynność. nawet jeśli ją w jakiś sposób namówie na oral i obydwoje wiemy że jej było dobrze(bardzo dobrze), to sama z siebie nie poprosi o to w późniejszym czasie bo po co?bez tego też może być. przeanalizuj jej zajęcia codzienne, które czynności robi wyłącznie dla siebie, bo może być tak, że jest zakochana ale w sobie zapominając o Tobie więc jak Ci się zdarzy zdradzić to pomyśl sobie że ona Ciebie ciągle zdradza z samą sobą. a i nie bądź delikatny w rozwiązywaniu tego problemu bo ona chyba się nie przejmuje,że to dla Ciebie problem i pewnie sama nie widzi nic dziwnego w braku bum bum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pięścią w stół - sama rozłoży nogi, zobaczysz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawie jak rozmowy w tłoku ;)

Spuść ręczny, daj na luz i tak masz już z górki ;)

Tu też się zgodzę. Kobiety lubia facetów którzy wiedzą czego chcą i potrafią podejmować decyzje. Nie wyręczaj jej we wszystkim i nie daj się wykorzystywać. Miej swoje zdanie i pomyśl też czasami o sobie. Mały egoizm jest zrowy.

rozmowa jest przereklamowana, zwyczajnie przestań zagłaskiwać księżniczkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja też :(
Odkąd urodziła dziecko coś się jej pozmieniało.
Jadę na ręcznym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. W zwiazku nieporozumienia wynikaja najczęściej z niedogadania, z przemilczenia pewnych kwestii, braku zaufania, strachu przed odrzuceniem. Jeśli ja kochasz tak jak mówisz zdobądź się na szczerą rozmowę , opisz jej swój problem, ze brakuje Ci sexu i zapytaj poprostu co sie dzieje? W końcu to najblizsz Ci osoba. Szczerość za szczerośc, Ty też jej wysłuchaj.
Na rutyne proponuje wyjscie z domu, do kina, może zapiszcie się wspolnie na jakis kurs tańca, zróbcie cos razem, gotujcie razem,pójdźcie na basen.Spędźcie inaczej czas, poza domem.Przypomnij jej jak to bylo przed ślubem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak bąki to inny todzaj chemii..chodzi mi o te rzeczy zwykle . W okol nas ....chocby bąki i reszta daje calosc zycia ....prozaiczne chwile jak puzle daja mega obraz

Ciachozkremem...jesteś smaczna nawet bez lukrowania....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ojej :) aż się zarumieniłam :) dziękuję ;*

@Ciacho:

Myślę, że nie nadużyję formuły Forum stwierdzając, że jesteś Najbardziej Zarąbistym Odkryciem na Forum... od dłuższego czasu :D

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...