Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

@wiele w zyciu przeszedłem

"miłość to puszczanie bąka we śnie" - polemizowałbym to chyba jednak inny rodzaj chemii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wynika tylko z mojego charakteru- jak ktoś robi wszystko na moje kiwnięcie palcem to się rozleniwiam :D poza tym chciałabym mieć faceta a nie pokojówkę połączoną ze sprzątaczką, kucharką i lokajem ;) jestem jak najbardziej za podziałem obowiązków i pomaganiem sobie wzajemnie ale na pewno nie za wykorzystywaniem jednej strony w celu usługowym :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~ciachozkremem... a niby dlaczego? A jakby chciał to robić? Przecież chodzi o to by się uszczęśliwiać, w takim razie jak będziesz selekcjonować swoje pragnienia? "Nie, tego mu nie powiem, bo wyjdzie że jest waginą" "a to ok, bo Kryśka też swojego o to poprosiła i zrobił"? ...

...bez urazy ale chyba bym zwariowała jakby facet robił wszystko na moje kiwnięcie palcem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

różne opinie padają ..porozmawiaj zdradź...zaszantażuj ... nie pierz brudów na forum ...itd itp .
może pani potrzebuje ...nie ciebie? moze zakochała sie w innym a boii się odejśc za konsekwencje
. na rozstaniu zycie sie nie kończy
ale warto pogadać
fakt
czasem kompromisy daja więcej jak rozstanie
czy wszystko robisz?...ja gotuje piorę i ...nocami daje to czego nie dostanie od innego ...
tak zdradziłem żonie fantazje o 3 kątach ... to jej nie zraziło ...spróbowała i ...żaden nie dał tego co ja ...
jaja wygoliłem i nie tylko jaja ...i zrobie więcej by dalej ją oszałamiać i zaspakajać wszystko ...a ona ... odwzajemnia wszystko o czym nie śmiem nawewt marzyć
wiem wiem ale żeby był ambaras musi chcieć oba na raz !
jeśli chce wolności daj jej ją , a może kobieta ma poprostu doła np biorąc anty... ma prawo ... a może ...depresja?wspieraj i nie oczekuj nic ... dawaj nie oczekując nic wspieraj ja i kochaj ...nie tylko sex... brak ci sexu ...nie idz na dziwki .. nie zdradzaj ... naucz sie masturbacji ... ręki nie urwie ... masturbuje sie od lat ..marzac o swojej żonce ...kazda fantazja z nia ...kazda ....!!!
zaraz zrobie specjalnie dla niej placka po cygańsku ...a wieczorkiem masaż ....a jakie kwiaty lubi wiesz?
miłość jest bezwarunkowa .
miłość jest jedyna w swoim rodzaju .
miłość to ... codzienne dziwne zdarzenia
-głupi śmiech
-głupie zachowania
- puszczanie bąka we śnie
- i wszystko co w życiu sie wydarzy
- i cierpliwe czekanie
miłość nie musi przyśpieszać miłośc zawsze jest tylko nalezy ją pielęgnować

a może coś zmień w sobie ? dbasz o siebie?

Kiedyś pisałam o koledze, z którym jego kobieta 10 miesięcy nie chciała się bzykać.. w końcu postanowił i rzekł: z nami koniec, szukaj sobie nowego mieszkania i żegnam. Co zrobiła laska? Płakała przez dwa tygodnie...a jak płacz nic nie dał, to przyszedł czas na seks.. i tak oto znowu cudownie kochająca się para ;)
Szantaż czasem jak widać działa;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozmowy...od rozmów odechciewa się jeszcze bardziej bo ona czuje się przyciśnięta... a wiadomo- jak ktoś nas do czegoś nawet nieświadomie przymusza to automatycznie mamy na tą czynność mniej ochoty.

Problem może leżeć w niej- kompleksy, rutyna albo...najbardziej pesymistyczny scenariusz- ona sypia z innym (jeżeli kobieta ma kochanka to przestaje mieć ochotę na swojego stałego partnera....zazwyczaj)

może to być także z twojej przyczyny- może się nieco zaniedbałeś od czasu ślubu...albo właśnie- jesteś jej "przynieś, podaj, pozamiataj", jej z tym wygodnie ale zwykle takiego faceta się nie pożąda seksualnie. może masz zbyt mało typowo samczych zachowań?

ja bym się pokusiła o rozwiązanie dość hardcore'owe... po prostu ją zaskoczyć gdzieś od tyłu np ;) albo wziąć w ramiona mocno i zacząć namiętnie całować... i zobaczyć jak zareaguje ;) w razie niepowodzenia i awantury po prostu powiedzieć co ci leży na sercu i zobaczyć jak się do tego odniesie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieta potrzebuje faceta a nie ciapciaka,co wszystko robi. Ni e mówię że masz od tazu ręką w stół uderzać ale bądź bardziej męski stanowczy bo może przez to przestałeś ją kręcić. Poza tym może jesteś marnym kochankiem a ona ma już dość udawania jak jej dobrze. Nie zagłaskaj jej na śmierć bo ucieknie jak kot cichaczem z jakimś batmanem.

ona juz Cię nie kocha i tyle,zakończ to
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Prześpij się ze mną, trzy miesiące abstynencji - może na coś się przydasz . A tak na serio: swoje intymno - domowe problemy nie rozwiązuje się na forum, nie dziwię się Twojej żonie - to z Tobą jest coś nie tak. Proponuję: psychologa i seksuologa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prześpij się ze mną, trzy miesiące abstynencji - może na coś się przydasz . A tak na serio: swoje intymno - domowe problemy nie rozwiązuje się na forum, nie dziwię się Twojej żonie - to z Tobą jest coś nie tak. Proponuję: psychologa i seksuologa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie nie latają. Kleją się do innych - ale ja w takie miejsca się nie zapędzam.
Szkoda czasu i kasy.
Na Twym miejscu nie chwaliłbym się tym;)

Może być faktycznie, że nie chce byś coś załapał;)

Cóż... Ja Cie chyba rozumiem.... mili faceci maja przerąbane....
Jezeli ja kochasz... idz na to piwo z kumplami... wyjedz
na deske w gory albo na wielblady na antarktyde...
Mam to samo i to dziala... teraz wdrazam systemowo
bo na razie byly dwa epizody, ktore to ewidentnie potwierdzily....
no.... a tak poza tym... ja dostaje wscieklicy po kilku dniach... nie wyobrazam sobie 3 miesiecy bez jesli nie uzasadnia tego zdrowie albo inne wazne powody... ? Jak jakis wyjazd natychmiast nie pomoze to sorry... ewakuacja... albo.. pij mietke jedz soje, brom, alc, fajki i jakos to bedzie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

widocznie tak bardzo cie kocha,ciesz sie widocznie nie chce zebys zlapal syfa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mylisz pojecia kafka29.zwiazek nie ma nic wspolnego z małzenstwem.nie doradzaj innym,bo nie wiesz o czym piszesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja-lecieć to mogą na Ciebie baby ale takie z nosa...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cholera jasna - mam 40 lat i jestem leniwy a baby na mnie nonstop lecą choć NIC - dosłownie NIC nie robię. Jedynie się staram ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja mam za dużo seksu;)

Inne tematy z forum

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...