Moja niania będzie wolna od września!!!
Gdyby ktoś szukał niani dla swojego dziecka, to mogę z czystym sumieniem polecić swoją. Będzie wolna od września, bo Maja idzie do przedszkola.
Pani jest ciepła, kochająca, traktuje Maję jak swoje własne dziecko :)
Nie ma wykształcenia pedagogicznego, jest niania z zamiłowania. po prostu lubi zajmować się dziećmi i uważam, że to jest najważniejsze.
Pomaga Mai rozwijać wyobraźnię, bawi się z nią twórczo, spędza dużo czasu na dworze (Maja ma nawet ulubioną koleżankę z piaskownicy).
Maja codziennie czeka na jej przyjście z niecierpliwością, uwielbia spędzać z nią czas. Sąsiedzi sami (nie pytani) zaczepiają mnie i mówią, że super niania nam się trafiła :) Myślę, że nic więcej dodawać nie trzeba :)
Niania mieszka na Przymorzu.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to mogę podesłać jej namiary na maila.
Pani jest ciepła, kochająca, traktuje Maję jak swoje własne dziecko :)
Nie ma wykształcenia pedagogicznego, jest niania z zamiłowania. po prostu lubi zajmować się dziećmi i uważam, że to jest najważniejsze.
Pomaga Mai rozwijać wyobraźnię, bawi się z nią twórczo, spędza dużo czasu na dworze (Maja ma nawet ulubioną koleżankę z piaskownicy).
Maja codziennie czeka na jej przyjście z niecierpliwością, uwielbia spędzać z nią czas. Sąsiedzi sami (nie pytani) zaczepiają mnie i mówią, że super niania nam się trafiła :) Myślę, że nic więcej dodawać nie trzeba :)
Niania mieszka na Przymorzu.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to mogę podesłać jej namiary na maila.