Moje nowe rzęsy

Dziewczyny jestem właśnie po przedłużeniu rzęs 1:1.Długo sie do tego zbieralam i w końcu sie zdecydowałam.Rzesy są mega długie i wydaje mi sie że wyglądają sztucznie.Poprostu doznalam szoku bo moje naturalne były mizerne.Niemniejt jednak są bardzo miękkie i delikatne.Powoli sie przyzwyczajam.Wzięłam dł.8,11 i 13 mm.Niby dziewczyny zakładają dłuższe.Trudno mi sobie to wyobrazić skoro moje wydają sie tak mega długie.Jak dam radę to wkleje zdj.to same zobaczycie.Zobaczymy jak będę sie sprawować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Moje nowe rzęsy

i co w związku z tym ??? napisz gdzie robiłas i daj fotke jaka cene płaciłaś..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic w związku z tym,po prostu chciałam podzielić się moimi odczuciami.Robiłam za granicą więc chyba nikomu się nie przyda gdzie i za ile.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie, że wyglądają sztucznie - bo takie są :/
Najgorsze będą Twoje naturalne jak odpadną sztuczne.... Moim zdaniem, jeśli ktoś ma normalne naturalne rzęsy nie powinien ich niszczyć doklejając norki czy plastik. Ale to oczywiście indywidualna sprawa każdego. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jesli miala pani swoje slabe i krociutkie rzesy to niestety taka dlugosc 13 mm bedzie zbyt mocno obciazala pani naturalne rzesy i faktycznie to juz sa dlugie rzesy. Sama od kilku lat przedluzam rzeski i chodzi o to aby wygladaly naturalnie a nie komicznie dlatego ja wykonuje osobiscie max dlugos 12 mm oczywiscie liczy sie grubosc rzes... Jesli pani byly slabe to watpie aby trzymaly sie dlugo ze wzgladu na obciazenie. Takie jest oczywiscie moje zdanie. Powinny sie trzymac 4 tygodnie spokojnie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzęs nie czuje wogóle.Już się do nich przyzwyczaiłam,ale następnym razem zrobię krótsze max.11.A to że moje się zniszczą zobaczymy.Jakby co od czego jest olejek rycynowy:-)

Poza tym po dłuższym noszeniu rzęs zapominamy jak nasze wyglądają i dlatego mamy wrażenie że naszych nie ma.Zrobiłam sobie zdjęcie bez żeby potem porównać:-)

Ja też jestem stylistką rzęs..i powiem szczerze ,że zawsze po takich usługach sa osłabione rzęsy,jak wszystko nosiłam sama rzęski przez pół roku i troche czasu minęło nim doprowadziłam je do stanu z przed stylizacji.Nosiłam 13 sty ale ja mam dosc mocne rzęski naturalne i dosć długie były..Teraz czekam aż odrosną. A klientka polecam chodzenie w miejsca gdzie stylistka umie dobrać rzęski indywidualnie do rodzaju rzęs naturalnych..

a ja mam pytanie :

czy jakaś pani z redy, rumii , gdyni ma jutro czas aby założyć mi rzęsy i oczywiście po ile ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...