Moje życzenie sylwestrowe

Żeby wszystkie fajerwerki wam zamokły
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Moje życzenie sylwestrowe

Już półgłówki strzelają. Cisną mi się najgorsze słowa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dołączam się do tych życzeń.Moje sunie już są niespokojne bo debile walą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trzeba było w mieście siedzieć, a nie na wieś się przeprowadzać. W mieście nie strzelają :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

z tego co słychać a właściwie nie słychać to jest poprawa, więc jeden dzień w roku może być tradycyjnie głośniejszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kurcze, mieszkam na wsi od urodzenia i też kiedyś strzelałem ale w końcu do rozumu przyszedłem. Co roku po tej strzelaninie przybiegają do nas psiaki przestraszone,zagubione.Nie mogę na to patrzeć.Potem chodzę po wsi i pytam komu zginął pies.Niektórzy nawet nie zdążyli zauważyć że im coś zginęło.Moje kudłacze tez już od kilku dni chowają sie po kątach bo strzelanina trwa nie tylko dziś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Moje życzenie sylwestrowe

Tradycyjnie współczuję wszystkim zwierzętom, nie tylko domowym czy przydomowym, ale i tym dzikim, żyjącym w lasach. A podobno to człowiek obdarzony jest rozumem... Żenujące.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To tylko obraz mentalności mieszkańców. Niezdolność do refleksji, zanik empatii... brrrr. Tłukli już od południa w Sylwestra i cały Nowy Rok. Biedne zwierzaki, a taka piękna okolica.. Nadzieja w dzieciakach, jeżeli ich czegoś nauczą, nie tylko "Czyńcie sobie ziemię poddaną". Wszystkim życzę mądrzejszych kierowców na drogach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój pies znowu dostaje drgawek bo jakoś idiota jeszcze świętuje. Gdyby potrzebowscy strzelali wyłącznie 31XII o 24.00 to jakoś byłoby to do przełknięcia choć można by szlachetniej wydać te pieniądze. Można jednak byłoby wtedy zwierzęta domowe jakoś zabezpieczyć ale, rzecz jasna, leśne cierpiałyby jednak te strzelanki dni przed i dni po są zwykłym chamstwem. Widziałam psa, który nadział się na wylot na płocie bo tak uciekał przed fajerwerkami. Słów brak, ale karma wraca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pies uciekł czy karma psu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"pies uciekł czy karma psu"? dziwne pytanie ale jak rozumiem to a) albo miało być śmiesznie - nie, nie jest ponieważ na szpikulec nadział się pies. I jeśli masz człowieczku wyobraźnie, to wyglądał jak na rożnie. Żył jeszcze - śmieszne?, b) nie wiemy co to jest "karma" w tym kontekście rzecz jasna, bo pewnie wiesz tylko co zjesz (karmy) - i to też nie jest śmieszne...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z utęsknieniem czekam chwili, w której wreszcie wprowadzą zakaz sprzedaży fajerwerków i petard, a pozwolenie na urządzanie zorganizowanych pokazów trzeba będzie zdobywać w urzędzie miasta lub gminy. I będą to wyłącznie pokazy laserowe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Tartak w okolicach Bojana ? (7 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś się orientuję gdzie w okolicy kupię deski, kantówki w dobrej cenie ?