Mondo di Vinegre

Restauracje

Gdynia, Polska 1

Ja - opinia (1) Do poprawki. Mimo że miejsce świetne, obsługa 100% profesjonalna i miła to... Ja Antonio - opinia (1) W Mondo di Vinegre, bywałem w latach ubiegłych, było świetnie. Grudzień 2019... Antonio niewybaczalne….! (1) ….rezerwację zrobiłem osobiście , konkretny stolik, taki oddalony od sali... Piotr Nevermore
Bardzo ładnie przyrządzone dania (1) W Mondo di Vinegre byłam z moimi gośćmi ze Stanów Zjednoczonych. Na początku... Ania Anna Kotula Polecam (1) 28 lipca z okazji zawarcia związku małżeńskiego restauracja Mondo di Vinegre... Natalia POWTARZAM: (2) Proszę Państwa ta restauracja to jakieś KPINY! Właśnie wróciłem. Ogromne... Tadeusz szkoda (1) Niestety, restauracja zaniedbana, a jedna z moich ulubionych do tej pory;... Cętka świetnie (1) bywamy raczej regularnie jak na tego typu restaurację, przepyszne jedzenie,... k.m. Najlepsze miejsce w Tròjmieście (1) WSPANIALE ! Najlepsze miejsce w Tròjmieście jakie poznałam... B Mac Świetny lokal (1) Przepyszna kolacja , wszystko bardzo smaczne , inne ,estetycznie podane .... Ania Bardzo przyjemnie (1) Długo zbierałam się i w końcu dotarłam do Mondo. Nie zawiodłam się. Począwszy... Maja Wyśmienite jedzenie (1) Byłam tam już kolejny raz i za każdym razem jedzenie jest fantastyczne. Nie... calaviolina Mocno przereklamowane miejsce. (1) Kuchnia niby autorska, ale bardzo przeciętna. Wszystko sprawia wrażenie zbyt... Gdańszczanin Drogo i tyle (1) Lekko nadęty lokal, z trochę przekombinowanymi daniami. To przekombinowanie... Zenon Perła na kulinarnej mapie Gdyni (1) Prawdziwa perła na kulinarnej mapie Gdyni, dania bardzo smaczne, pierś z... Bolo BYŁO MILO (1) Byłem tam pierwszy raz z rodziną, 4 osoby. Potrawy rewelacja, szczególnie... Bebe TO JEST MONDO! (1) Byliśmy w Mondo... w niedzielę. Obsługa młoda i bardzo miła ( dwie Panie,... Adam Roman Przemiły wieczór, szczerze polecam!!! (1) Wczoraj wybrałam sie do restauracji Mondo juz kolejny raz ze znajomymi i po... Kasia Widok dobry , słabo w środku (1) Witam , prócz wystroju i nastrojowej muzyki , cudownego widoku ..... Nic... Kristos słabiutko (1) Niestety zawiodłam się... miał byc uroczy wieczór we dwoje a tu klops,... Mari